Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdjęcia brylantynowych chłopaśków i ich bicepsów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-15, 11:17   #1
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili
Smile

Zdjęcia brylantynowych chłopaśków i ich bicepsów...

Czytając wątek o najprzystojniejszych mężczyznach na Ziemi nie mogłam oprzeć się i nie podzielić się stronką poświęconą temu tematowi www.mostbeautifulman.com .Nie wątpię, że pewnie i tak częśc z was ją zna...:p: Znajdziecie tam wielu przystojniaków raczej niezbyt znanych w Polsce, a szkoda:p:. Co do moich typów to od lat bezsprzecznym numerem 1 jest ANDY RODDICK (jego fotki też są na tej stronce,chociaż jestem w posiadaniu lepszych...).Sikam w majti jak go widzę na korcie.Dla niego moge oglądać nawet 5 godzinny mecz i to przez cały czas z zapartym tchem. Zaraz za nim na pozostałych miejscach plasują się Keanu Reeves, Brad Pitt, Armand Assante (za młodu. Ogónie pociągają mnie mężczyźni o urodzie mafiosów),Johnny Depp. Zdziwiło mnie natomiast i pocieszyło jednocześnie, że nie ja jedna mam słabość do takich typów jak Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Robert Downey jr.,Mike Portnoy czy Arek Gołaś:D.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg andy3.jpg (12,1 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg andy4.jpg (36,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg andy5.jpg (15,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg andy6.jpg (22,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg andy7.jpg (22,9 KB, 54 załadowań)
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując