2007-12-12, 15:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: coffee&cream
Cytat:
Napisane przez kasiek1122
|
dzięki 
Cytat:
Napisane przez kosmita77
bardzo ladnie 
|

Cytat:
Napisane przez olivia7
Perełko dzisiaj jest chyba taki dzien na scinanie grzywek  ja sie za swoja tez zabrałam moze nie tak drastycznie bo co jak co scinac nie umiem ale Tobie swietnie to wyszło i grzywka i super makijaz
|
dzięki, ja zawsze sama ścinam grzywkę, raz poszłam z tym do fryzjera, to nie wzięła poprawki,że włosy wyschną i się podniosą i miałam opitoloną za krótko. Dzięki za komentaż 
Cytat:
Napisane przez surykata
serio sama sie zciachalas?  ja obcielam sie sama na jeza jak mialam 5 lat  i od tej pory juz tego nie robie  a makijaz sliczny, bardzo mi se podoba to jak dobralas kolory, super wspolgraja ze soba, i fajnie policzki wymodelowalas, chyba se w koncu kupie ten roz burzuja 
|
Kup, kup bo są na prawde dobre. I strasznie wydajne Ja też sobie kiedyś włosy sama podcinałam, potem mój brat wyrównywał, jak poszłam to poprawić do kuzynki to z włosów do pasa zostałam się z fryzurką do ramion 
Cytat:
Napisane przez nefernefer35
Powiem tylko, ze wygladasz slicznie i mega kobieco  Zachwycająca cera i modelowanie buzi, no i pieknie roztarte cienie 
|
Dzięki, tu nie wiele widać ale w miaare 
Cytat:
Napisane przez YenneferD
Świetne modelowanie twarzy, połysk na polikach, no po prostu miodzio  Fajne kolorki i grzywka też fajna 
|
Dzięki
|
|
|