Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie bez ćwiczeń - wspólnie tracimy kilogramy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-11, 07:33   #2
Tillay
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie bez ćwiczeń - wspólnie tracimy kilogramy

Chętnie się przyłączę Mam ten sam problem, że nie potrafię się upilnować z podjadaniem. Gubią mnie słodycze... Mój plan działania to jazda rowerem dziennie 25 km (tyle mam do pracy i z powrotem ) lekkie śniadania w formie pieczywa chrupkiego z typu amlette (nie jadam pieczywa kupnego- czasem sama upiekę żytni chleb, nie jadam wędlin od dawna- mam do nich wstręt.) Owsianka na śniadanie też wchodzi w grę bo lubię Obiady jak to obiady normalne jedzenie oczywiście bez przesadnie tłustego i koniec ze śmietaną. A kolację... yyy no właśnie ja uwielbiam kolację... Postaram się jeść cos delikatnego moze jakieś sałatki z sałaty i jogurtem... No i słodycze... tylko gorzka czekolada do 4 kostek dziennie (inaczej nie dam rady ;D A owoce jeszcze, codziennie przynajmniej jedno jabłko zjedzone do południa. Pijam też sproszkowany sok z młodego jęczmienia , tylko lepiej się po nim czuje nie jestem ociężała i śpiąca w pracy odkąd zaczęłam go pić, ale waga stoi Dopuszczam jeszcze do mojej diety kiśle (do kubka) z herbatnikami bo lubię

Wzrost: 168 cm
Waga początkowa: 60 kg
Waga docelowa : 56 kg
Start: 11/05/2016
Tillay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując