2007-12-13, 05:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Wstajemy !!!!!!!!!
Moje kartofelki sie juz gotuja i cebulka smazy
Doridee, Monka sciany pewnie, ze gruntowalam, nie mam pojecia czemu tak kijowo kryje, teraz poczekamy 2 dni moze dobrze wpije i bedzie ok ( tez kryjemy niebieski ) A co do porannego wstawania to jestem zmuszona, bo ostatnio cierpialam na bezssenosc, szlam nawet o 4 rano spac i nie moglam usnac, a jak wstalam raz po 5 to bylam tak padnieta, ze jak wrocilam z pracy o 19 to chcialam isc spac W sumie do 12 jest ok, ale pozniej sie chce spac, jak nie wiem co...
Monka uszka bede za tydzien robic Moja pierwsza Wigilia poza domem, zawsze bylam u mamy, ale teraz chcialam sama zrobic Swieta u siebie. Troche smutno, ze nie bedzie moich rodzicow, ale w sumie mam juz swoja rodzine, wiec...
Doridee ja wczoraj szukalam zdjec na kompie i w zasadzie nie mam nawet 13 jakis swietnych zdjec... Domyslam sie, ze Ty masz ich mnostwo 
Monika jak to niezauwazylysmy Twojej nieobecnosci ???? Przeciez po pustkach tutaj widac, ze Ciebie brak Dobrze, ze juz zdrowiutka Wklejaj jakies nowe fotki 
No nic... lece lepic te pierozki i sprzatac w miedzy czasie aaaaa mialam dodac, ze zaraz siostra do mnie przyjedzie Ona uwielbia pierogi, tyle ze lepic nie umie, wiec ja zaprosilam  nie bede musiala sama do siebie gadac :P
|
|
|