Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016 epizod 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-11, 19:09   #482
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
wiesz co ja sama doszłam do tego i tak na czuja brałam antybiotyk na zatoki. ogólnie bolal mnie mega ząb i cala prawa strona twarzy (oko spuchniete i lzawilo, ucho bolało, węzel i zdretwiale zeby gorne miałam od 1 na prawo) i gorączka. dentysta jeden dał antybiotyk którego nie wzięłam a na zdj miałam przyjść po 3 tyg, pojechałam do drugiego który zrobił zdj na miejscu i nic na nim nie wyszło, dlatego byłam już prawie pewna że to nie ząb. udało się, że tego dnia mama przylatywala więc przywiozla mi inny antybiotyk. ja ogólnie jestem alergiczka i zatoki też od tego właśnie są, choć miałam pierwszy raz coś takiego
Dziekuje sa odp. Pogadam z dentysta. Bo nie chcialabyk bez sensu rozwiercac niedawno robionego zeba.
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Jeśli Ci dobrze zrobią to wygląda bardzo naturalnie ja w pracy dziewczynom musiałam mówić, że rzęsy sztuczne, bo mnie ciągle chwaliły, że tak ładnie mam wytuszowane. Kwestia tego kto i jak robi. Ja wodą normalnie przemywałam i płynem micelarnym tylko delikatniej. Oczywiście nie namawiam, bo możliwe, że Ci nie podpasuje. Ja np. nie mogłam przyzwyczaić się do tego, że mam coś doczepione. Szczególnie jak na rowerze jechałam, a rzęsy falowały na wietrze Po dwóch tygodniach pojechałam ściągnąć. I to dwa razy teraz planuję trzecie podejście, bo wygoda była niesamowita. Może tym razem wytrzymam dłużej.

Nieznajoma, pytałaś o cenę. U mnie 200 założenie, 80 uzupełnienie po dwóch tygodniach, 120- po trzech

U nas po bioderkach tak sobie, prawe jest bardzo ładne, pochwaliła budowę stopy, ponoć ortopedycznie bardzo ładna cokolwiek to znaczy Ładnie się dźwiga, silny ma kręgosłup, ale niestety lewe bioderko płytkie. Mam nie kłaść na boku, pilnować żabki i kontrola za 5 tygodni. Tym razem uda się na NFZ.
Dziekuje za info. Trzymam kciuki zq kolejna wizyte kontrolna zeby bylo dobrze z lewym bioderkiem

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
O matko, Nieznajoma teraz doczytałam

Nadia, Moonunit, tak, najwazniejsze, ze nikomu nc soe nie stalo.

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora