Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-13, 20:15   #2016
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
kosmetycznie jestem zaspokojona.
musialam kupic krem do twarzy bo cos strasznego dzieje sie z moim ukochanym Hydraphase Riche przesusza mnie. i wiem, ze to on kupilam Avene Hydrance Riche i liecze, ze dorowadzi moja twarz do porzadku. a od Hydraphase na razie odwyk. a szkoda, polubilam go.
Dla mnie Hydraphase też za słabe na teraz, ale używam w dużej ilości pod filtr, jak nie ma mrozu. Tzn. używałam, bo dzisiaj mróz chwycił i chyba czas się znowu przesiąść na cięższy kaliber.

Chyba powinnam sobie też cięższy filtr sprawić i nawet nie będę sie pewnie długo wahać, jeżeli 21.12 będę jeszcze mieć stosowną sumkę.

Hydrance Optimale Riche miałam i bardzo był dobry. Tylko jak stosowałam naraz 3 kosmetyki Avene, to mnie ta ich wściekle mocna kompozycja zapachowa podrażniła, bo ja wrażliwa na zapachy jestem, więc odstawiłam krem i micel i pozostałam przy filtrze.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
zizou daj znać, jak się spisze avene.

Jak myślisz, co mam sobie wybrać fajnego na gwiazdke? Może maczka?
Avene jest fajny, ale mocno pachnie.

A maczek jest bardzo dobrym pomysłem. Babcia mi zapowiedziała 100 pod choinkę, więc spożytkuję ją na maczka (jak gdzieś jeszcze dorwę).

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a ja zapomnialam o najwazniejszym zakochalam sie w rozswietlaczy givenchy z nowej kolekcji srebrny, mocny rozswietlacz w malym puzderku. sliczny. cena tez, bo 185 zlotyc. nie wiem jaka gramatura. nie kupie go ale chce, zeby mi kupiono i nie wiem, komu to zlecic
Nie idę oglądać.

---

Moje drogie Krakowianki, kto mi poleci dobra aptekę, gdzie będą mieć próbki Avene? Chce przetestować żel do mycia twarzy, czy mi nie zrobi krzywdy, a nigdzie nie ma próbek.

I w ogóle, to czy ktoś wie, co to za seria Bio-coś tam (Bio Balance?) z LRP? Dla kogo to przeznaczone?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora