2007-12-13, 20:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez zizou
a ja zapomnialam o najwazniejszym  zakochalam sie w rozswietlaczy givenchy z nowej kolekcji  srebrny, mocny rozswietlacz w malym puzderku. sliczny. cena tez, bo 185 zlotyc. nie wiem jaka gramatura. nie kupie go ale chce, zeby mi kupiono i nie wiem, komu to zlecic 
|
Mi też się bardzo podoba, nawet miałam kupić, opakowanie rewelacyjne. Ale on się na dzień dla mnie w ogóle nie nadaje, a wieczorem chyba bym go za rzadko stosowała.
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Nie było testerów maczków, więc nie pooglądałam. Dawno temu, sprawdzałam ich efekt, ale już nie pamiętam.
Chciałam znaleźć ten błyszczyk, który masz, ale nie było nigdzie testera
Oglądałam róże Diora, są faktycznie ładne
Przed chwilą wymyśliłam puder prasowany Lancome  Dziś go oglądałam i spodobał mi się. Ma też świetne oceny ma KWC, a mój burżuj chwilowo jest za ciemny. Co prawda zarzekałam się, że taki puder mi niepotrzebny w sumie, no ale... 
|
Czytałam te recenzje Lancoma, ale w końcu zdecydowałam się na pryzmy.
Róż Diora mi sie baaaaardzo podoba, ale w końcu zrezygnowałam z zakupu - choć raz rozsądek doszedł do głosu
Jak to nie było testera? Przecież one są wszędzie. Opakowanie jest prostokątne i w testerach na końcu jest nieprzezroczysta kolorowa końcówka z wypisanym numerem i nazwą; chyba smzinki mają podobne opakowania.
|
|
|