2016-05-14, 10:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1
Cytat:
Napisane przez NADIA29
ja mam album i w nim wszystkie pamiątki -opaska, test ciążowy zdjęcia z usg
|
album bede robila swoja droga,a nawet 3. Dla nas juz kupiłam, jeszcze 2 musze kupic dla rodzcow i dostana na roczek wnusi prezent
Cytat:
Napisane przez Darkanddark
32 - Ja też mam taką strukturę piersi - grudkowata - nawet kiedyś pani ginekolog za młodu jak mi badała piersi powiedziała, że mam taką strukturę piersi, że jakby nawet mi jakiś mały guzek wyszedł czy coś to poradzę tego nawet nie wyczuć bo one są całe takie z guzkami.. Większymi i mniejszymi.
|
tez mam takie grudkowate piersi
Cytat:
Napisane przez Darkanddark
Nie, to taka skoczna śląska przyśpiewka.
A ja się dalej pilnuje z dietą.. Chyba jako jedyna na wątku schizuje.
|
u mnie tez jest znana
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
A najbardziej wkurza mnie babcia tz tekatami dot mojej corci.
1. "Oo slabo ciagnie. Ona to chyba nie ka w ogole sily. Slaba i chorowita bedzie" (jak mloda rzysypiala przy butli i raz ciagla, raz nie).
2. "Ona to nie bedzie chodzic"
3. "Czemu ona sztywno glowki nie trzyma? Mowilam? Bedzie slaba." (Mimo, ze jest ok)
4. "Gruba bedzie"
5." A czemu to ona ciagle je. I czemu tak duzo.
6. "Czemu ty jej ciagle dajesz flache. Upasiesz ja."
 .
I sie dziwi ze nikt jej nie chce odwiedzac. Szkoda tylko dziadzia tz
|
masakra jakie teksty
Cytat:
Napisane przez darolka
Zielone świątki :-D
Witam. U nas od 3 dni w wrzask wieczorny :-( nic nie pasuje. 2 godziny darcia się. Masakra :-\
Z pozytywów uruchomilam zmywarkę :-D i kocham ja. To moja pierwsza w życiu :-D
Moja Ola ciągle się krztusi. Nie wiadomo czemu. Leży sobie i za chwile dostaje odruchu wumiotnego. Nic nie zwraca tylko robi się czerwona i nie oddycha. Byliśmy u lekarza i dupa. Mam wrażenie że myślą że wymyślam. Na odczep się dostalismy skierowanie na wyniki bo twierdza że blada.
Do tego kardiolog bo szmery słychać. A w poniedziałek neurolog. Może on coś wymysli :'(
|
moze slina sie krztusi. Moja tk ma, bo dyzi produkuje ostatnio
W ogole cos pokaszluje czasem, nie wiem czemu. Za 10 dni mamy wizyte to powiem o tym.
Wczoraj wyciaglam rzeczy na sprzedaz ktore kiedys odlozyłam i co? Polowe dla Niuni jeszcze odlizyłam
|
|
|