Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Antyoksydant prawdę Ci powie... Irena - Akt 27
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 18:10   #980
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Antyoksydant prawdę Ci powie... Irena - Akt 27

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
hmmm...dobre pytanie,a inni sąsiedzi zostali zaproszeni,może zapytac ich, pewnie lepiej go znają
....

No wlasnie masz racje Brzydu. Sąsiadow nie wiem jakich zaprosił, tych obok mnie to nie bo on mieszka na koncu ulicy. Nas wyjątkowo z uwagi na psy. Bo on ma psa i praktycznie codziennie rozmawiamy bo wyprowadzamy o tej samej porze. Beda tam tez inne panie ktore wyprowadzają swoje psy i je tez spotykam codziennie wiec je zapytam, bo moze sie na cos składają wspólnie. Tak pewnie byłoby łatwiej. Niestety to impreza bez psow.

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
No pięknie
U nas mocno wieje i to zimnym wiatrem.

Och, to taka zaszczytna impreza , a z prezentem może być cieżko, co tu kupić takiemu dziadkowi [emoji12]

Moje bratki maja się swietnie, ale mam ta mniejsza odmianę, bardziej mi się podobają.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Piekne bratki ale faktycznie jak Ci trawka juz rosnie! Super, bardzo szybko poszło. Ale macie tam pieknie ze słoneczkiem
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora