Dot.: Nowe KWC: dobre czy nie? Oddaj swój głos
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;60286416]Ze swojej strony polece:
makeupalley.com
ulta.com
sephora.com.
Amerykanie niestety maja sklonnosc do debilnych recenzji w stylu: posmarowalam twarz kremem pierwszy raz 5 minut temu i jeszcze nie wyprasowaly mi sie zmarszczki-krem nie dziala.
Jak sie jednak poswieci chwile na przesianie takich recenzji to te trzy strony razem wziete sa bardzo pomocne.[/QUOTE]
Tak, ale co z pisaniem recenzji? Szukać mogę też na blogach, ale swojego bloga nie chce zakładać, na pisanie po angielsku na wymienionych stronach się nie porwę. Szukam strony, gdzie będę mogła sobie notować uwagi do używanych produktów, żeby potem móc to szybko przejrzeć, posortować, przypomnieć sobie, co mi służyło a czego drugi raz nie kupię.
Ta wyszukiwarka esentia ma formę, która by mi odpowiadała, tylko niestety nie znalazłam odpowiedzi jak powstaje ich katalog i czy użytkownik może wprowadzać nowe produkty. Bez tego strona jest dla mnie bezużyteczna, bo używam dużo produktów spoza mainstreamu drogeryjnego. Już na KWC z jego dużym katalogiem musiałam na potrzeby co drugiej mojej recki dodawać nowy kosmetyk.
Napisałam do nich maila, czekam na odpowiedź.
Edytowane przez chimay
Czas edycji: 2016-05-15 o 09:20
|