2016-05-16, 07:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Napisane przez taga91
Cześć Dziewczyny
Także dołączam do wątku. W końcu i my staramy się o dziecko, o którym marzę odkąd skończyłam 16 lat :P Kupiliśmy mieszkanie, wprowadziliśmy się i stwierdziliśmy, że nie ma co zwlekać.
|
Cześć Kochana i powodzenia! 
Cytat:
Napisane przez MajWija
Cześć dziewczyny!
Lidka super wiadomość!!!
U mnie trwa obecnie 13 tydzień. Jutro USG prenatalne i mam ogromnego stresa.
Trzymam kciuki za Was Wszystkie! 
|
MajWija super! Trzymamy kciukasy za USG 
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6039614 1] właśnie mi uciekł autobus d pracy i dostałam @. Także tylko czekać aż się skonczy😄[/QUOTE]
Oby następny cykl był udany 
Cytat:
Napisane przez monika0185
Apropo tego, że do nas nie dochodzi, że jest się w ciąży jak zobaczymy II kreski - do mnie to dalej nie dochodzi  To ja tam mam maluszka? No tak, ma pewnie coś ok 2 cm i sobie śpi na łóżku wodnym  Może jak zacznie mi ten brzuszek wychodzić to do mnie to dojdzie 
|
No Monia chyba czas sobie uświadomić co nieco
Cytat:
Napisane przez Sunmade
Witam. Czy mogę do Was dołączyć? Mam ostatnio potrzebę wsparcia ze strony kogoś, kto przeżywa takie rozterki jak ja. Ciężko jest "wejść" w już zgrana paczkę, ale mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Troszkę o mnie. Mam na imię Ola, mam 26 lat, jestem Aniołkowa mama Kubusia. Kuba odszedł od nas w grudniu, 1,5 godziny po porodzie. Starania o nasz mały cud trwały ponad 3 lata. Mam stwierdzone pco, cykle bezowulacyjne. 3 miesiące po porodzie lekarz dał nam zielone światło na starania. Pierwszy cykl był spontaniczny. Aktualnie kończę 2 cykl starań co do którego miałam wielkie nadzieje... Cykl z clo, w 15dc ovitrelle, później duphaston. Niestety beta negatywna, za 2 dni mam termin @. Wiem, że dopóki nie będę w ciąży nie stanę na nogi po śmierci Syna. Wszędzie dokoła dzieci, ciążę. Moja bratowa jest aktualnie w 8 tygodni. Niby tak bardzo się ciesze ale jednocześnie niezdrowo zazdroszczę... Nie mam w życiu innego marzenia jak dziecko... Teraz mogę jedynie odwiedzać Synka na cmentarzu...
|
Witam Kochana! Trzymam mocno kciuki, wiele przeszłaś, zasługujesz na szczęście! 
U mnie weekend fajowy, sąsiad miał urodziny i balowaliśmy dwa dni Dziś TŻt idzie na badania.... Trzymajcie kciuki! Śmiesznie sie stresuje haha Że będzie musiał sie masturbować, bo dawno tego nie robił Powiedziała że wyśle mu kilka fotek a potem dodałam, ze sumie to niech sobie pokorzysta z pisemek i kanałów, bo nie wiadomo czy kiedyś jeszcze będzie miał okazje sobie na pakiecie vipowskim pooglądać haha Też się troszke denerwuje, ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze 
u mnie dziś zimno że ho ho! Brrrrrr!!!!!!!!!
|
|
|