Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cubus, H&M, Zara, Americanos, Cropp, Coalition, Donna Karan
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-15, 18:33   #1
Klaudiii aka Słońce
BAN stały

Przekupka: 8 pkt / 83% pozyt.

Cubus, H&M, Zara, Americanos, Cropp, Coalition, Donna Karan

NIEAKTUALNE

zapraszam do nowej wymianki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6176762

Hej, po bardzo udanych wymiankach na targowisku kosmetycznym w końcu zebrałam się do założenia ciuszkowego wątku
Zapraszam do wymiany

dokładka
wymienione
rezerwacja

Ciuszki są najczęściej w rozm. XS, S

BLUZECZKI:
Cubus XS - bluzeczka na ramiączkach, wzorzysta, z koronką

Cubus XS - brązowy t-shirt z nadrukiem

Cubus (now) S - top w różowo-zielone paseczki, wiązany na szyi ---> sasetka86

Coalition S - biały long z różowym nadrukiem

H&M XS - fioletowe polo, z 3 guziczkami i marszczeniem przy nich

H&M (L.O.G.G.) S - fioletowa długa koszulka z nadrukiem

Zara (TRF Sport Collection) S - bokserka szara z nadrukiem ze złotych cekinów - przy końcu nadruku odpadło mi parę cekinów, nie jest to jednak jakieś rażące ---> sasetka86

Zara (TRF) S - różowa bokserka nabijana takimi jakimiś świecidełkami

Amisu XS - turkusowo-brązowo-biała bluzeczka ---> EmptySkies

Fishbone
XS/S - bokserka szara, z wiązaniem na plecach - jest bez metki, ponieważ była kupiona w komplecie z inną bokserką (były jedna na drugą), jednak tamta bokserka już mi się poniszczyła

Cropp XS - żółto-zielony t-shirt z nadrukiem

Donna Karan New York - myślę, że jest to XS - biały t-shirt

Bezfirmowa (nie ma metki) XS/S - bluzka nietoperz - sweterkowata, czarna ze złotą aplikacją, złote obramówki rękawków [21.12]

SWETERKI:
Cubus S - turkusowy sweterek na guziczki (przepraszam, ale będę wybredna, najchętniej zamienię za cieplejszy grzybek, rurki bądź inny sweterek, ale możecie mnie kusić jakimiś naprawdę fajnymi ciuszkami, dodatkami )

Cropp XS - niebieski (taki coś mocny ciemny niebieski) ze ściągaczami w biało-różowe paski ---> rezerwacja dla ThugLove

BLUZY, KURTECZKI:

Cubus - Now XS - biała bluza z kapturem - ten biały biały już w sumie tak do końca nie jest, stan oceniam na db

Ravel S - czarna kurteczka ze złotymi aplikacjami

SPODNIE, SPÓDNICZKI:
Americanos W24/L32 - jeansy proste, leciuteńko poszerzane na dole - poszerzenie praktycznie niewodczne

Rapper Jeanswear 27/32 - szersze jeansy, przecierane

Niemarkowa spódniczka jeansowa 26 ("firma" to Bright Star Jeans ) - z naszywkami

Cropp XS - beżowe luźniejsze spodnie z wiązanym paskiem

Orsay 34 - eleganckie granatowe w delikatne białe paseczki spodnie - są szerokie, takie luźniejsze (zdjęcia str. 4)

BIELIZNA:
Niefirmowy staniczek różowy z koronką rozm. 38/85 (wg. mnie jest to duże B), rozpinany z przodu i z tyłu

Niefirmowy staniczek czarny z koronką rozm. 38/85 (wg. mnie jest to duże B), rozpinany z przodu i z tyłu

Niefirmowy staniczek czarny z koronką rozm. 34/75C wg. mnie B, z poduszeczkami

DODATKI:
Puma torba na ramię (mieści format A4), beżowa - jest od strony wewnętrznej trochę zafarbowana i przetarta od częstego kontaktu z jeansami ---> miu_miunia

Esprit fioletowy pasek - malutki, raczej na malutkie XS

DC 37,5 - adidasy czarne z różowym znaczkiem, zamszowe - ich stan oceniam na dobry (trochę zniszczone w środku, na zewnątrz wyglądają dobrze, mają tylko troszkę tak jakby obdarty przód - nie rzuca się to w oczy , no i pasowałoby je umyć, ale tym już się zajmę jak coś )

Niefirmowe
okulary muchy (zdjęcia str. 4)

Rapper Jeans Pasek z ćwiekami S, M (zdjęcia str. 4)

Niefirmowy fioletowy pasek S, M (zdjęcia str. 4)

House torebka kuferek biało-czarna - stan określam na dst. (ma podniszczone rączki) - oddam za drobiazg (zdjęcia str.4)

SZUKAM:
*małych torebeczek na długich paskach (czarnych)
*dużej, workowatej czapy
*grzybka rozm. XS, S
*żakietu rozm. XS, S
*sweterków rozm. XS, S
*rurek rozm. 34
*wisiorka kasety
*długich koszulek z krótkim rękawkiem w stylu h&m

Edytowane przez Klaudiii aka Słońce
Czas edycji: 2008-01-02 o 01:44 Powód: wymiana
Klaudiii aka Słońce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując