2007-12-15, 17:38
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 146
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez moll_y
Wrocilam z GC..niepocieszona 
przyznajcie sie ktora z Was rabnela mi sprzed nosa ostatnie opakowanie serum Lumene? 
|
Na pewno nie ja, nawet w GC dzi¶ nie byłam, a wczoraj nie miałam czasu interesować się pielęgnacj±. W ogóle to chyba nie skorzystam z tej promocji, choć jej wyczekiwałam To, co chciałam kupić, jest nieosi±galne, na siłę nie ma sensu nic kupować, więc lepiej, żebym ani dzi¶ ani jutro w GC po prostu się nie pojawiała 
Za to pojawiłam się w SuperPharm i kupiłam zestaw Olay do cery mieszanej hydrożel + chusteczki w cenie 19,99zł Takiej promocji nie mogłam się oprzeć. Co prawda hydrożel będzie pewnie czekał do wiosny albo i do lata, ale chusteczki przydadz± się jak będę jechać do domu na ¶więta. Zawsze się wkurzam jak jadę na parę dni, że tyle tego trzeba ze sob± wozić, a tak to wezmę parę chusteczek i po problemie 
Ani mnie ani rzyrafce też się ten roz¶wietlacz nie podoba Także już jest nas cztery 
A za mn± też chodzi jaki¶ roz¶wietlacz i to wszystko przez ice bo za dużo o nich tu pisze Na razie wytłumaczyłam sobie samej, że tego nowego roz¶wietlacza AD nie potrzebuję, bo taki sam efekt daje mój sypki Pierre Rene nr 3 
Staram się w to wierzyć przynajmniej
|
|
|