2007-12-16, 03:50
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Tylko lej tak żeby nie zauważyła! Bo jak się spłoszy to wrota do Prawdziwej Perfumeryjnej Wiedzy zostaną przed nami zatrzaśnięte na wieki 
|
Oczywiście! Jesli któraś zamierza ją straszyć to proszę pamiętać, że niepowetowane straty poniesiecie nie tylko Wy same, ale i my wszystkie, całe forum, ludzkość po prostu (szczególnie zaś męszczyźni).
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Och, faktycznie, jak mogłam... 
Mam nadzieję, że rozumiesz, że nie była to próba zawładnięcia Twoją osobą, tylko chwilowe zaćmienie umysłowe (inaczej takiego fo pa nie da się wyjaśnić  )
|
Taaaa...
Wierzę, że tej wersji zamierzasz się trzymać, skoro już przejrzałam Twój niecny plan zdominowania biedniutkiego niewiniątka Sabbaciątka. 
Cytat:
Napisane przez Lea93
A chciałam żeby wyszło niczym scena z programu 'Zerwane więzi', gdzie matka córkę odnajduje i w ogóle pełnia szczęścia, ale nie  nie mogłaś się zorientować, że jak Dąbkowa to o Ciebie chodzi?!
mamusiu... 
|
To ja już wolę "o boże!".
Albo "ty wiedźmo!"
Albo nawet "ty ch...u złamany!" - co tez mi się zdarzyło w życiu usłyszeć. 
Cytat:
Napisane przez Szara Róża
No bardzo mi przykro...  Cierpię na trichofagię, a Twoje ogonki wyjątkowo pobudzają moje ślinianki >łyka ślinkę z głośnym plumknięciem< .... 
Naprawdę nie wiem, czy zdołam sie powstrzymać.......... 
|
A jeśli już wyjaśnię Ci dokładnie jak się na owe muzy poluje - podzielimy się jakoś, co?
Będziemy sławne!
|
|
|