Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-16, 19:16   #2016
PikPik09
Raczkowanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis na swiat o 10.46 przyszedl Antek. Waga 3200 i 56cm. Musieli mi rozwiaxac ciaze przez cc bo od czwartku lezalam w szpitalu z ogromnymi bolami i wymiotami ktore wywolaly ostre zapalanie trzustki. Ja czuje sie ok a Antek lezy w inkubatokrze i sie dogrzewa. Mial problemy z oddychaniem ale juz sie wszytsko powoli normuje. Do tego jest jeszcze pod kroplowka. Jak dam rade to wstawie zdjecie
CUDOWNIE!!! WSPANIAŁE WIEŚCI!! JAk już pierwsza się rozpakowała, to tylko patrzec jak kolejne będą dołączać systematycznie! Jestem naprawdę wzruszona! Nadszedł nasz czas dziewczyny!!
A mi pediatra kazal już rodzić jak poszłam z synem do lekarza W oczach osób postronnych muszę wyglądać jak waleń skoro sugeruja rozwiazanie he he
swoja drogą nieźle mnie dziś przewieźli;lekarz zapisał synowi antybiotyk,którego nigdzie nie moglam dostać! Zjechałam 4 apteki i skonczyło się na tym, że musiałam wrócic do przychodn, żeby lekarz zmienił receptę na coś innego i dopiero wtedy wykupilam. ale mialam nerwa nie pytajcie! Jeszcze taka obrzydliwa pogoda a ja musiałam chorego biedaka ciągać po tych zawiejach lodowatych,żeby leki wykupić. koszmar.....