Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LIX
Wątek: Scent Bar LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-16, 21:39   #2103
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Niesłuszne. Na pierwszy rzut oka, ten kolor bardziej pokazuje Ciebie.

2. Pogrubione
Nom, ja Wam (Barowi) serio daruję tym razem ale "wyskoczyło" stado tak wkufiających problemów, że idę o zakład, że niejedna by rozpętała wojnę. Ale ja postanowiłam olać system. Chcę zrobić to na czym mi zależy, a reszta dziadostwa, trudno, niech sobie jest, juz dawno mi przeszło perfecto

3. Żadnej przerwy, właśnie mam "musową" przerwę, i mi źleeeeeeeeeeeeeeee. Myślę sobie, może ja potrzebuję czegoś banalnego? Co jest na wyciągniecie ręki, a ja tego nie dostrzegam? Wiesz, coś jak, nie widzę lasu, bo mi drzewa zasłaniają? Jakiś świeżak?

Ostatnio we wszystkim czuję się nie sobą, albo jakbym miała 1000 lat, albo jakbym miała lat 11 - Nina jabłuszko. No taki niby miły zapach, nie da się przeczepić, ale serio czuję się w nim jak dziecko. Nie potrafię znaleźć siebie w zapachach. Wyluzowanej 30stki (z 5letnim hakiem, ale to tam nieistotne cyfry, ot chodzi z grubsza o przedział Luz i energia. Zest! Nie chłopczyca, nie nimfa wodna, nie pani w garsonce, nie kwiaty w wazonie.
Ech.
Przystanął sie zastanawiać wlasnie, juz koleżanka sie uruchomiła wiec niech sie dzieje co ma byc ale różowa świnkę piggy zostawiam

W naszym kraju, w naszej rzeczywistości nie da sie byc perfetto

Kurczkencja, nie pomogę z zapachami nie wiem co doradzić/ odradzić

Tak sie zastanowiłam nad odnajdywaniem siebie w zapachach... Nie myslalam czy sie odnajduje w danym, ale jesli czymś sie psikam co mam i lubie, to raczej dobrze sie z tym czuje, chociaż nie wiem czy to tez odnajdywanie jakoweś?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora