Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-17, 06:31   #1657
muffi24
Zadomowienie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Czarna Kiedy wychodzisz? Może przynajmniej Cię przebadają tam porządnie...

Gr8ania to kciuki za 26 Poproś dot o fluidy bo działają [emoji14]

Doo dzięki za odpowiedź To faktycznie bardzo wcześnie. Mam nadzieję, że u mnie będzie widać pęcherzyk i czy ktoś w nim jest... A na kolejnej kiedy byłaś jeśli mogę Cię pomęczyć :p?

Ukojenie dzięki za kciuki Widzisz w sumie nie są wcale złe te Twoje przekroczenia cukrów. Chociaż współczuję ciągłego mierzenia, zwłaszcza w nocy

Wiosna to super przybiera Krzyś Powiedz to tej położnej możliwie delikatnie, ale pamiętaj że nie zrobiłaś nic złego i miałaś prawo zasięgnąć innej opinii. Szczrze to by było dziecinne gdby miała o to pretensje..

Ja dzisiaj niby zaczynam 5 tc... Czuję się dziwnie, cieszę się i boję jedocześnie, poza tym jakoś miałam nadzieję że to ukoi chociaż chwilowo ból po #, a odkąd przypomniałam sobie jak to było być w ciąży to jeszcze bardziej mnie że straciliśmy synka
Fizycznie to martwią mnie tylko straszne dreszcze, dosłownie płaczę z zimna, a w domu ponad 20 stopni. Poza tym piersi mnie zaczęły boleć, a to chyba dobry znak

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora