Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-17, 10:46   #2880
gingerbre
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 sezon VI epizod unboxing

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
U nas noc fajna do karmienia o 5, później kociak nie chciał spać - leżał i się rozglądał i trochę złościł jak mu smoczek wypadł. W końcu wzięliśmy go do łóżka, ale musiałam go przytulić żeby spał. Za to jak usnął to nie chciał wstać na jedzenie.

No i właśnie. Śpicie z maluchami? Jak to robicie żeby było bezpiecznie? Ja mam schizy że go przygniotę albo zakryję kołdrą i się udusi...
U mnie pobudki co 1,5-2 godziny. Przygotowałam sobie dwa filmy na noc, także tragedii nie było

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
U nas noc fajna do karmienia o 5, później kociak nie chciał spać - leżał i się rozglądał i trochę złościł jak mu smoczek wypadł. W końcu wzięliśmy go do łóżka, ale musiałam go przytulić żeby spał. Za to jak usnął to nie chciał wstać na jedzenie.

No i właśnie. Śpicie z maluchami? Jak to robicie żeby było bezpiecznie? Ja mam schizy że go przygniotę albo zakryję kołdrą i się udusi...
Ja nie śpię. Bałabym się, że mu przypadkiem krzywdę zrobię. Mogłabym spróbować jak bym się męża z łóżka pozbyla
gingerbre jest offline Zgłoś do moderatora