Dot.: Peema uczy, peema radzi, peema nigdy cię nie zdradzi - PM2016 cz. 50
Cytat:
Napisane przez magda1706
I jak to dajecie?
Marta ja już chce żeby to wszystko się odbyło i żebym to już miała za sobą. Wkurza mnie ta cała organizacja, to wesele, ilość rzeczy z tym związane i najchętniej to bym rzuciła (delikatnie powiedziane) tym wszystkim i poszła sobie. O!
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------
Tz dzwonił. Chrzestny mu odmówił ze wszystkimi.. Słychac było że mu smutno..
|
Mężowi dwie trzecie jego rodziny odmówiło... Na dzień przed ślubem cywilnym, chyba nawet nie muszę mówić, jak się czuliśmy... także spoko, wiemy coś na ten temat.
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------
Cytat:
Napisane przez lolusl
Ja myślę,że jest to możliwe jak ktoś szykuje ten dzień z założeniem,że to najpiękniejszy dzień życia,poświęca się i haruje tylko po to,żeby zrobić wesele, to potem faktycznie może mieć zonka :P Ale ja mimo tego,że planuję 2 lata ślub albo i wiecej to nie zamierzam mieć takiej depresji,a wręcz nie mogę się doczekać końca tej karuzeli,bo mnie to już irytuje :P
|
Kurde, mnie tak samo...