Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema uczy, peema radzi, peema nigdy cię nie zdradzi - PM2016 cz. 50
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 17:23   #162
marta901
Rozeznanie

Dot.: Peema uczy, peema radzi, peema nigdy cię nie zdradzi - PM2016 cz. 50

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
I jak to dajecie?

Marta ja już chce żeby to wszystko się odbyło i żebym to już miała za sobą. Wkurza mnie ta cała organizacja, to wesele, ilość rzeczy z tym związane i najchętniej to bym rzuciła (delikatnie powiedziane) tym wszystkim i poszła sobie. O!

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Tz dzwonił. Chrzestny mu odmówił ze wszystkimi.. Słychac było że mu smutno..
Mężowi dwie trzecie jego rodziny odmówiło... Na dzień przed ślubem cywilnym, chyba nawet nie muszę mówić, jak się czuliśmy... także spoko, wiemy coś na ten temat.

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja myślę,że jest to możliwe jak ktoś szykuje ten dzień z założeniem,że to najpiękniejszy dzień życia,poświęca się i haruje tylko po to,żeby zrobić wesele, to potem faktycznie może mieć zonka :P Ale ja mimo tego,że planuję 2 lata ślub albo i wiecej to nie zamierzam mieć takiej depresji,a wręcz nie mogę się doczekać końca tej karuzeli,bo mnie to już irytuje :P
Kurde, mnie tak samo...