Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-16, 22:16   #2164
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dokładnie czyli na maxa ściśniętą miarką, na wydechu POD i luźno W. POD bez stanika, W w staniku i bez i weź pod uwagę większy wynik. Zresztą dokładne instrukcje są na Lobby. I się nie przejmuj, że to dla biuściastych, bo mniej biuściastym też doradzają
Ok bede sie mierzyć

Cytat:
No złoty taki. Kurcze, muszę porównać 2 z 3, bo może faktycznie ten Twój to taki prawdziwie złoty, a mój to taki brzoskwiniowo-złoty Ale na pewno nie różowy

ja mam 1 i 2.
1 wydaje sie być srebrny (na ręce tak wyglada), ale pod światło przebija blade złoto - bardzo jasne. Więcej jednak srebra.
2 to złoto, ale nie bardzo intensywne.

Pamietam że jak rok temu kupowałam 4 (brązujący), to był też różowy (srebrny, złoty, rożowy i brązujacy) amoże mi się .

Cytat:
pakosta, zizou - możecie zapodać fotkę Shimmera Panstika na skórze O tu, http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6054123
Bo im więcej o nim czytam, tym bardziej mam na niego ochotę, a w UK chyba jeszcze jest (przynajmniej na necie), więc mooooże by mi siostra kupiła
też bym prosiła o fotkę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora