Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-16, 12:55   #105
elutk@
Przyczajenie

Talking Dot.: najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement

a ja chyba taka fatalna nie jestem bo mi co i raz ktoś mówi ze mu sie podobam, ze mu wpadłam w oko itp itd... ale mimo wszystko antykomplementów jest sporo :/ np... na wielkanoc czy cos takiego dzielimy sie (chyba) jajkiem... i babka podchodzi do mnie (żedne z niej cudo i nigdy piekna nie byla ) i sklada mi zyczenia: "zdrowia szczescia.. bla bla... no, urody Ci nie życze, bo juz masz - po babci!" <lol2> myślałam ze tam rykne ze smiechu... chociaz chyba powinnam sie obrazic :P
jeszcze taki... w zimie mnie wzielo cos, i kupilam sobie trzy duze skejciarskie bluzy i w nich prawie caly czas chodzilam... jak sie zrobilo cieplej to któregos dnia wlozylam do szkoly obcisle dzinsy i bluzke a na to wykrojoną w talii kamizelke... wchodzimy do sali przed historia i taki jeden mój kolega gapi sie na mnie (myslalam ze sie ubrudzilam czy coś :P ) szczeka mu opada i z tekstem "RANY!!! Elka (ja) !!! Nareszcie wygladasz jak dziewczyna !!! WOW!" hehe troche bylam zla ale go zrozumialam :/
za pare dni wlozylam obcisla bluzke i z tymże kolegą i jeszcze innym szlam do przystanku ze szkoly... i którys tak do mnie: "Elka, No niezle... TY SIE ZAMIENIASZ W DZIEWCZYNE!!!" :P srednio mi sie to podobalo... ale odpowiadam "a co ? podobam sie wam?? " to oni: "teraz? pewnie!" - to bylo słodkie )))) ale i tak sie co chwile ktoś czepia ze wyglądam jak królik (mam strasznie krzywy zgryz i wystające przednie zęby ;( )
nom.. narazie - starczy...
elutk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując