Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-18, 06:47   #539
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba mam jakieś zapalenie pęcherza ;/ Dziś po południu mnie dopadło. Jakieś złote rady jak się tego szybko pozbyć?
I jak się czujesz? Jeśli nie przeszło a dziś siedzisz w domu to podpaska w majty, ciepłe dresy, kołdra, koc i gorąca herbata z miodem/ sokiem malinowym i włączasz TV. Powinno przejść
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Wszystkie na Narutowicza. Tylko Paris mogę polecić
A byłaś na przeciwko gali bądź w Olimpie? Do Olimpu trzeba się umawiać od razu mówię inaczej nikt cię nawet nie zobaczy i nie powie dzień dobry. Jeszcze na lubartowskiej są.

Witam się z rana.
Dziś znowu jadę na praktyki. Jestem ostro zdenerwowana. Nie wiem czy tym ze nie jadę autem, bo za parking zapłaciłam 16 zł za 6h, czy tym ze jutro mam "wielki test" bo cały dzień maluje klientki kosmetykami jednej firmy

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Dziewczyny jutro mam rozmowę w sprawie pracy Trzymajcie kciuki o 11. Muszę coś zrobić ze swoim życiem, bo mam wrażenie, że nie jestem do końca usatysfakcjonowana.

Tymczasem lecę nadrabiać

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-05-18 o 06:50
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora