Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-18, 08:06   #451
Orange_tree1
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Hej dziewczyny !! Witam się jak zwykle przy śniadanku zza biurka

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

też jesteś piękną kobietą , warsztaty takie sobie
Warsztaty fakt nie powalają ale wiesz masz unikatowy zestaw z Johnons Baby - jaraj się kobieto
No i powiedzieli Ci, że nie szczepienie jest groźne - jak żyłabyś bez tej wiedzy?

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Hej, co spowodowało problemy ze snem?

Mi sie dziś śniło ze mnie maz zostawił [emoji15]. Oczywiście jak sie tylko obudziłam oberwało mu sie za to [emoji23]
Też tak miałam kiedyś. Obudziłam się i mówię do TŻ : przeproś
A on biedak: Za co?

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Może któraś z Was będzie chciała skorzystać i zabdać sobie bezpłatnie poziom wit. D? Badanie dla kobiet w ciąży:
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,15...itaminy-d.html
http://www.vitrumd3.pl/pl/bezplatne_badanie
Widziałam właśnie, ale nie miałam jak wtedy podrzucić Wam linka a potem zadziałał budyń ciążowy ...

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość

ehh.. wczoraj dzieć mało dawał znaki, ruszał się,ale czułam dużo delikatniej i inaczej i już schiza..w nocy się obudziłam,ruchy czułam ale też rzadko i delikatne i tak leżałam jak kłoda ze trzy godziny i się kręciłam..nadal czuje,ale w innym miejscu niż wcześniej, więc pewnie zmieniała pozycje i dlatego inaczej odczuwam..nie chce panikować i jechać na IP..

i co mąż na to?

jaki tort robisz?

fajnie,że wpadło nowe zajęcie..pewnie też na samopoczucie dobrze wpłynie

niestety nie...

trzymam kciuki za Wasze wizyty..czekamy na informacje po..

to jesteśmy we dwie po kiepskiej nocy..
przeszło już? mógł być jakiś jednorazowy skurcz przy niewygodnej pozycji np..

nie wyobrażam sobie golenia przez położną..masakra totalna..całe to obnażanie mnie przeraża..

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

dzięki za info.. pomyślę nad tym.. chciałam ostatnio zrobić prywatnie ,ale cena była ok 150zeta i przyżuliłam
Mój Jasiek też dziś coś się mało rusza ale nocy dawał koncert więc pewnie odpoczywa Zaraz wypiję kawkę bo przeważnie po niej stawał się ruchliwy ... bo już mnie wkurza ta cisza

Trzymamy kciuki za Matyldę co by w końcu skopała mamusię i uspokoiła tym samym

U mnie na wsi te darmowe nie obowiązują ale w "diagnostyce" to jest chyba w każdym mieście (nawet mojej wsi) można zrobić za 60zł jest promocja więc spoko cena nawet. Sama się szarpnęłam
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora