Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny używacie farb na 24 mycia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-16, 14:47   #23
wiolka36
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny używacie farb na 24 mycia?

Cytat:
Napisane przez Smallwitch
heh to ze brązy przewaznie wychodzą czarne to niestety tez wiem, farbuje włosy na ciemno juz od co najmniej 3 lat i wszyscy mi mowią ze mam czarne....teraz rozjasniałam jakis czas temu ale stwierdziłam ze i tak najlepiej sie czuje w ciemnych no i własnie pojdzie niedługo w ruch safira ale mam nadzieje ze nie bede miała roznicy tam gdzie mam ciemniejcze a tam gdzie mam jasniejsze włosy bo taki jakis rudawy balejaz mam

Cholercia a ja muslałam że farba casting l'oreala jest trwała a nie zmywalna
Smallwitch! Odradzam Ci Safiry na balejaż, gdyz włosy tylko do paru myć będą jako takie, ale od samego początku ta farba nie łapie balejażu. Mam z nią przykre doświadczenie, też po balejażu. Jeśli chcesz mieć jednolity kolor to spróbuj Excellence Loreala, on na pewno rowno pokryje Ci włoski. Ja używałam jasnego brązu złocistego, ładny choc dla mnie za mało złocisty. Ale wellaton ma nową oferte kolorow, gorzką i mleczna czekoladę, zastanawiam się nad tą mleczną narazie w wersji szamponu - tak na probę. Czy ktoś używał tego kolorku?
wiolka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując