Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-18, 15:37   #3906
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez anusia_usa Pokaż wiadomość
Moja mala w zeszlym tygodniu tez meczyl katar, dzieki wodzie morskiej i Katarkowi jakos to przetrwalismy, ale co sie dziecina nameczyla .

Wczoraj przyszla nam tez wkoncu Tula, i sama nie wiem ktore nosidlo zostawic. Wizualnie podoba mi sie bardziej Tula, do tego ma odpinany ten kapturek a w Ergo niestety jest przyszyty, niby jest na niego kieszonka ale ciagle wychodzi i wisi bez sensu . W Tuli wydaje mi sie ze ten material jest troszke sztywniejszy i chyba nawet szerszy, dzieki temu dziecko lepiej przylega ale wlasnie nie wiem czy mojej Adzie bedzie to odpowiadac bo ona jest strasznym wierciochem . Maz powiedzial ze dla niego oba sa takie same i tyle jego doradzania
a długo miała katar??? jak często stosowałaś katarek i wodę morską???

poczytaj opinie od użytkujących w necie, może wtedy będzie Ci łatwiej podjąć decyzję

Ja w końcu odwołałam wizytę i poszłam dziś w trakcie szczepień do zdrowych dzieci, mój kochany pediatra przyjął mnie bez problemu, no i co? mam skierowanie do neurologa do tego potwierdziło się moje podejrzenie o azs, na szczęście niewielkie, więc mam też skierowanie do alergologa, ale przynajmniej wyniki badań okazały się dobre...
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując