2016-05-18, 15:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
wg informacji na opakowaniu to preparat jaki przyjmuję stanowi 100% zalecanej dawki..muszę gina jeszcze o to spytac czy on widzi sens w tym badaniu teraz..
Sylveco ma w ogóle świetne kosmetyki..ale juz pisałyście..ja polecam pomadkę z pilingiem do ust
ja byłam strasznym zmarzluchem,ale teraz mam tak jak Ty, tylko to juz trwa z dwa -trzy tygodnie..a tu lato przed nami..
jedyny pomysł na paznokcie to ściąć je na maksa i zrobić morfologię?
fajny wózek..bardzo mi sie podoba i w tym kolorze wyjątkowo elegancki
|
Tylko jak są duże niedobory to czasem 100% nie wystarcza. Ja jem 2000jednostek (ui chyba mają oznaczenie) a i tak pomału rosła 
morfologie mam niby dobrą, chociaż teraz będę robić kolejną niedługo. zobaczymy. na razie szukam czegoś do wcierania w płytki żeby je wzmocnić..
Cytat:
Napisane przez Talantea
To chyba kwestia podswiadomosci bo jak jedzie chemią to wtedy na pewno jest czyste
Jak niektórzy uzywają do wszystkiego bleacha tutaj. :/
Mój TZ lubi uzywac Cif bo dobrze wszystko schodzi po nim, ja mu nie bronię, ale sama nie uzyję. Mam podobne rezultaty moimi produktami.
Mozesz spróbowac czy ci spasuje. szczególnie drewno po tym sie ladnie blyszczy i nie jest w ogóle tłuste. Ja robie na oko, trochę oliwy, woda i troche soku cytrynowego i wlewam do buteleczki z atomizerem.
znalazłam pierwsza lepsza polska stronke z przepisami na srodki czystosci:
http://dziecisawazne.pl/przepisy-na-...dki-czystosci/
|
Ehh to tak jak mój ojciec, musi wszystko domestosem bo inaczej nie umyte. Masakra 
Jeśli chodzi o tematy domowych preparatów to ja polecam: http://zielonyzagonek.pl/
Cytat:
Napisane przez slo_nk_o
Dziewczyny wpadłam Wam napisać, że robiłam rano powtórkę z glukozy na czczo. Bałam się otworzyć wyniki. Otwieram a tam 87. Czyli może nie mam tej całej cukrzycy 
|
super! Wiedziałam że tak będzie u Ciebie 
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1
poczytam o ryżowym w takim razie 
|
Też tylko na ryżowym smażę i polecam kupuję w butelkach 1litrowych w tesco.
|