2007-12-17, 11:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal Prof Absolut Repair
Cytat:
Napisane przez daisydee
|
Zaskoczyłaś mnie, dla mnie to naprawdę dobra odzywka, zauwazyłam to dopiero jak ją odstawiłam.....i nic jej nie dorównało, może kerastase są lepsze, ale nawet rekonstrukcja joico nie jest wg mnie tak spektakularna jak absolut, i tez pamiętajcie że absolut repair daje dobre efekty przy regularnym stosowaniu, efekty sa widoczne stopniowo, ale są 
Jesli masz włosy tylko suche to sięgaj po odżywki nawilżające, polecam 4 etap z rekonstrukcji Joico. Nawilża super. Jednak na moje spalone wręcz włoski, jest za słaba i czuć to już jak ją spłukiwałam, natomiast maska absolut zmiękcza włos i od razu po spłukaniu czuć że jest wyraźnie lepszy.
Jesli mam porównywać co jest lepsze od czego to Absolut maska wygrywa z odzywką dolączoną do farby excellence, przy absolucie tamta wcale nie działa. Także jak ktoś ma poważny problem z włosami, to radze szybko zainwestować w miarę mozliwości w coś profesjonalnego.....
Uważajcie też na allegro, ostatnio kupiłam farby majiblond przeterminowane o 3 lata, sprawa została zgłoszona do allegro i Loreala, jednak takie same aukcje mogą być z odzywkami, a potem oceniacie produkt że jest niedobry i nie działa, a może to nie produkt jest zły, ale jest podróbką albo po dacie ważn.
|
|
|