Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Relacja na odległość i kwestia wierności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-18, 15:49   #25
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: Relacja na odległość i kwestia wierności

A ja jakos Ciebie nie rozumiem.
Zalezy Ci na nim i moglabys pojsc do lozka z innym? Dla mnie to sie wyklucza i to znacznie i nie nazwę tego w zaden sposob dla Twojego dobra :/
Dla mnie uzasadnienie "mam wysokie libido" w tej sytuacji jest co najmniej smieszne...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
A co on planuje robic jak za te półtoraroku wróci?
Bo zarobić troche kasy, to każdy głupi potrafi. Ale zycie raczej wymaga, zeby mieszkać na stałe tam, gdzie sie pracę MA.
Przyjedzie z ta kasą, wyda i... i co? Znów pojedzie?
A Ty znów będziesz musiała czekac sama rok czy tam 2 az przyjedzie, wyda, pojedzie?
Moze nie sama a jako samotna matka na dokłądkę?

Nie patrz tylko na chłopaka, tylko kalkuluj, jakie zycie Cię czeka.
czemu on nie stara sie o ułożenie sobie pracy w Polsce, jesli docelowo tu chce mieszkać?
Bedzie miał co wpisać w CV, czy wielka dziura będzie?

A Ty, masz siłę te póltora roku zyć czekaniem? Siedzieć w domu zeby nie miał podejrzeń? Swoje libido zawiazac na supełęk? I to w imię:moze będzie a moze nie bedzie?

Ostatnio słuchałam audycji, psycholog się wypowiadał dlaczego tak duzo jest zdrad w parach na odległosc.
Nasz mózg, "zapomina" bliskości z drugim człowiekiem w około 3 miesiące. Po tym czasie, człowiek po prostu zaczyna szukać bliskości z innym człowiekiem którry jest dostępny.
-_BLISKOŚCI_ fizycznej i psychicznej.
Bo tego potrzebujemy.

Wy nawet nie byliście parą.
No nie w supełek,ale bez przesady. Jak Ci na kims zalezy no to nie myslisz o innym,wydaje mi się to oczywiste... a jak Ci nie zalezy to chociaz wypadaloby się rozstać z klasą.
Ale takie jest bawienie się w jakies układy, tylko plątanina z tego wychodzi i burdel.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując