Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pozytywny wątek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-16, 14:33   #1
Apsik
Rozeznanie

GG do Apsik
Smile

Pozytywny wątek :)

Postanowiłam założyć pozytywny wątek, na który zapraszam wszystkie obecne i przyszłe mamy (takie jak MonikaPogrzeba i jej podobne).
Chciałabym, aby był to wątek uspokajajacy, dający siłę i odpowiedzi na pytania osób, które dopiero mamami zostaną. Czytając niektóre wypowiedzi zamieszczone na tym forum często zrażałam się do roli mamy, bałam się porodu (czegoś co jest totalnie naturalne), i tego co będzie później...
Chciałam ten wątek zadedykować właśnie Monice, bo jest jedną z kilku zaledwie osób, która pozwoliła mi pozbyć się wszystkich obaw i odpowiedziała na większosć moich pytań i wątpliwosci.
Wiem, że do porad "Mama z klasą" dołączają co jakiś czas nowe osoby, chciałabym, aby to był wątek, który pozwoli im spojrzeć na sprawę rodzenia w bardzo obiektywny a jednocześnie wspierający sposób.

Moniko, dziekuję jeszcze raz. Dzięki Tobie nie mogę się już tego rodzenia doczekać, nawet dam się pokroić w zdłóż i wszerz, żeby tylko doświadczyc już tego szczęscia trzymania w swoich ramionach mojego brzdąca
Apsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując