Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-19, 08:49   #821
Talantea
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Jeloł

To jak wszystkie największe gaduły na badaniach to z kim ja kawę wypiję:P

Jaaaaaaki ja dziś miałam sen!!!!

Śniło mi się, że Oliwia przedstawiła mi swojego chłopaka, który był od niej 10 lat starszy i powiedziała, że mam z nią pójść do lekarza po tabletki anty....we śnie była trochę starsza niż jest teraz, ale obudziłam się z okropną gulą w gardle......
Jak to opowiem TŻ to zacznie kolekcjonować broń już teraz.....

Co macie na obiad? Musiałam awaryjnie wyciągnąć pierś z kurczaka z zamrażalki. Awaryjnie, by wydawało mi się, że wczorajszego obiadu będzie na dwa dni - a oni cały wieczór siedzieli i jedli. Oby dziś ich dopadło pierdzenie po nadmiarze fasoli

TŻ firma wygrała wielomilionowy przetarg na produkcję turbin do wiatraków, kontrakt na wiele lat. Teraz kończą lotniskowiec (może kończą przy szkotach do całkiem nieodpowiednie słowo)
I TŻ mówi, że pracy będzie miał po kokardę. Z jednej strony to super, bo zaraz odpadnie moja pensja - a zasiłek macierzyński jest tylko jakąś tam częścią tej mojej pensji a z drugiej strony znów chłopa w domu nie będzie

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=y-BlwmOqSJE

Tak jakoś mi się przypomniało:P
Powiedzcie, że nie jestem sama taka stara i też pamiętacie disco polo
ej moj TZ jest 11 lat starszy ode mnie takze taka roznica jeszcze nie jest zła.

Oj mój TZ teraz tez zajety, wczoraj pojechał do nowej firmy ogarnąc jak to wygląda, a dzisiaj pojechał do klienta sie przedstawić. Ciagle gdzies jezdzi i widze, ze jest zmeczony. Juz nawet go nie mecze moja gadaniną o dzieciecych rzeczach itd. Zaczyna prace w nowym miejscu na początku czerwca, a juz karza mu sie wdrazac.
Dobrze, ze im powiedział, ze w lipcu i sierpniu nie moze nigdzie jezdzić bo musi mnie pilnować. Do nowej firmy ma dwie godziny drogi, to za długo jak bedzie trzeba mnie nagle do szpitala wiezc.

Wkurza sie tez, ze wczesniej mogli mu proponowac ta pozycje bo koles z tamtej firmy zlozyl wypowiedzenie 3 miesiace temu. Wtedy to moze i by sie zdąrzyło przeprowadzić na spokojnie :/

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora