|
💑🐱📚👶
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Cytat:
Napisane przez IrelandBreakfast
Paula, no i jak te plastry? Dobrze zabezpieczają?
|
Biorę je dopiero dwa miesiące Także niewiele mogę na razie powiedzieć, ale myślę, że dobrze zabezpieczają skoro nadal w ciąży nie jestem 
Cytat:
Napisane przez asik1503
No to ja drukowalam 5 egzemplarzy xD i wszystko w twardej
Ja biorę tabsy 8lat i kompletnie nie odczuwam skutków  ostatnio nawet miałam badania robione i wszystko cacy  można powiedzieć, że mi się poszczęściło bo mam super dobrane i jeszcze do tego mają korzystną cenę
|
Ja się pytałam promotorki właśnie czy dla niej i recenzenta też mam dawać w twardej oprawie, ale ona powiedziała, że wystarczy w miękkiej 
Cytat:
Napisane przez czekoladka3
Mansi zazdroszcze
Co to za takie drogie urzadzenie? 
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------
Ja znowu jakos nie mam zaufania do anty hormonalnej. Balabym sie ze albo wzielam za pozno tabletke albo zjadlam cos co obniza ich skuteczosc  dlatego my caly czas lecimy na gumkach 
|
Ja za to nie lubię gumek, kilka razy stosowaliśmy z Tż, ale uczucie było... dziwne Więc przerzuciłam się na antykoncepcję hormonalną 
Cytat:
Napisane przez TelAviv
Guma w porównaniu do prawidłowo stosowanych hormonów ma większą zawodność, tylko przy tabletkach ja bym się bała że mi się nie wchłonie jak jakieś problemy żołądkowe bym miała.
Ja mam plastry, odpada ten problem, przez rok stosowałam bez wpadki... aż do zeszłego tygodnia. Zapomniałam po przerwie nakleić, bo tego dnia byliśmy na calodziennej wycieczce i padłam jak zabita spać po powrocie do domu i jeszcze mi apka przypominająca nie zadziałała tego dnia. Także akurat mam stresujący miesiąc.
Ale to był jawnie mój błąd, oprócz tego plastry są super i bardzo polecam
|
Zgadzam się! Plastry jak dla mnie to ogromna wygoda
Cytat:
Napisane przez asiulek19
Ja też może z 4 kg i będzie okejka
|
Cytat:
Napisane przez meggie94
A ja się nie mogę zmobilizować do ćwiczeń  Dużo mi schudnąć nie trzeba, ze 4 kg i będę zadowolona... Diety nie są dla mnie - jestem w stanie odrzucić słodycze, kolorowe napoje i nocne podjadanie (co i tak bardzo rzadko mi się zdarza), ale życie jest zbyt krótkie żeby liczyć kalorie i jeść trawę  Wystarczyłoby trochę poćwiczyć... Ale chęci brak..
|
Dziewczyny oddajcie mi te zbędne kilogramy, mi się tam przydadzą :P Bo ja jem i jem i wcale nie tyję 
Cytat:
Napisane przez czekoladka3
Dzisiaj caly dzien zakrecony  najpierw zajecia a pozniej szybko wracalam do domu zeby razem z chlopakiem wybrac soe na koncert Akcenta 😀 ale swietnie bylo 💜
Teraz biorę sie za nadrabianie
A no na pewno z tym jest duzo pracy i pewnie ta metoda niezbyt nadaje sie dla osob o nieregularnych cyklach 
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------
Z moim szczesciem wszystko jest możliwe 😀 a poza tym bardziej ufam czemus co widze na wlasne oczy niz musze sie domyslac. W przypaku gumek jezeli nic nie peklo i wszystko jest jak byc powinno to od razu jestem spokojna i nie zamartwiam sie nawet jak okres przesunie sie kilka dni 
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------
A no teraz jest tyle roznych metod ze kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie 😊
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------
Mansi fajny kuferek 
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------
Witaj meggie 
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------
Gumki mozna kupić tez taniej ☺ np jakiejs rossmanowej firmy z tego co pamietam kosztuja ok 24 zl za 12 szt co wychodzi calkiem spoko a na dodatek często sa w promocji
A co do ciuchow mam tsk samo 
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------
Tez bymm zjadla pizze 
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------
To ja znowu chcialabym przytyc ze 2-3 kg bo chudzielec ze mnie straszny 
|
Piona, też bym chciała trochę przytyć, ale jakoś nie mogę 
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92
Przeżywałam to wczoraj. 😁😷
Dziewczyny, ile opakowań tabsów przepisuje Wam gin? Ostatnio się nad tym zastanawiałam, bo mi daje na 6 miesięcy, a moja siostra co miesiąc musi latać po receptę. 
|
Jak brałam tabsy to mi przepisywała różnie, ale z reguły to były minimalnie 4 opakowania
Cytat:
Napisane przez meggie94
Nigdy się wszystkim niestety nie dogodzi... U nas w tym roku na juwenalia jest Akcent i Zenek, ale żeby nie było pretensji, że jest tylko disco polo to są jeszcze jakieś 2 czy 3 zespoły rockowe, w tamtym roku był Mesajah a i tak czytałam komentarze (co najlepsze, nie studentów, gdzie to święto studentów :P), że tylko disco polo!
W ogóle ja uwielbiam osobiście disco polo  I taką klubową muzykę z pompą, więc i większość piosenek disco mam w remixie :P Ale nie cierpię takiej hipokryzji wśród ludzi - NIE TRAWIĘ disco polo (ale puść go na wesele, to wszystkie piosenki zaśpiewa i będzie królem parkietu)  Nie każdy musi lubić, każdy ma inny gust, ale Ci co najgłośniej krzyczą jakie to beee to najwięksi hipokryci :P Inni szanują wzajemnie swoje gusta muzyczne 
|
Zgadzam się i też uwielbiam disco polo, zwłaszcza na weselach 
Cytat:
Napisane przez TelAviv
Mansi ludzie tacy są niestety, mi zdarzało się mdleć kiedyś a teraz od czasu do czasu jeszcze gdzieś zasłabnę i siedze sobie taka skulona na chodniku czy gdzie to mnie tam złapie, raz tylko chyba jakaś pani do mnie podeszła zapytać czy wszystko w porządku  Ludzie się w ogóle nie interesują innymi 
|
Ja kiedyś z daleka widziałam, że szła jakaś kobieta w ciąży i źle się poczuła. Złapała się barierki na przystanku i tak lekko pochyliła. I podszedł do niej jakiś facet, więc myślałam, ze jej pomoże. A ten do niej: "Źle się pani czuje?", ona, że tak, a na to: "Aha". I se poszedł jak gdyby nigdy nic...
Hej dziewczyny 
Ja wczoraj byłam u swojej gin z wynikami badań. Stwierdziła, że wszystko jest okej, że jestem z nią na bieżąco, więc mam przyjść na wizytę dopiero za 6 msc, a receptę mogę zamówić przez Internet. Nawet nie wiedziałam, że mam taką możliwość 
W ogóle muszę zacząć się rozglądać za jakąś sukienką i butami na wesele. 2 lipca idę z Tż tylko na ślub, bo jego siostra cioteczna, tylko niektórych zaprosiła potem na taki uroczysty obiad, ale też trzeba jakoś wyglądać 10 września za to idziemy i na ślub i na weselicho, więc buty i suknia muszą być Tż mnie męczy byśmy w sobotę pojechali do Factory na Annopol, ale jakoś mi się nie chce... Ale pewnie mu ulegnę, bo nie umiem mu odmawiać
|