Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-19, 21:31   #550
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez karolina91p Pokaż wiadomość
Cześć!

Nie wiem czy mam prawo już do Was dołączać, ale podczytuję Was od początku i myślę, że wypada chociaż powiedzieć cześć

Dzisiaj rano robiłam test i wyszła druga blada kreska. Po pół minuty, nie pół godziny Taka, że ledwo się dała uwiecznić na zdjęciu - to pewnie super wczesna ciąża. Ale wszystko idealnie pasuje - badałam śluz, więc wiem kiedy prawdopodobnie była owulacja. 8 dpo bolał mnie brzuch przez dłuższą chwilę, takie kłucie (zagnieżdżenie?). Nigdy nie mam takich dolegliwości. Wczoraj rano (10 dpo) zaobserwowałam zaróżowiony śluz, ale dzisiaj rano już go nie było - dlatego zrobiłam test (11 dpo). Normalnie śluz na początku okresu jest u mnie brązowy, a nie różowy... Może to wszystko moje urojenia, ale jestem optymistką Poza tym objawów ciążowych nie mam.

Poczekam do dnia matki i zrobię sobie następny test - albo będzie super prezent, albo trochę rozczarowanie, ale chyba warte ryzyka :P
Internetowe kalkulatory wyliczyły mi termin na 27-31 stycznia.

Zazdroszczę Wam wizyt, serduszek, zdjęć USG i tego wszystkiego

To jak, przygarniecie?
Przygarniemy, witaj! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez MiszkaKiszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba jestem w ciąży Zrobiłam kilka testów i trzy były lekko pozytywne(ledwo widoczna kreska) w tym samym dniu zrobiłam test z krwi beta HCG i wyszło mi 132,7 mlU/ml. Czytam o tym który to tydzień i sama już się gubię. Jutro mam mieć termin miesiączki... mam jakoś dziwnie podane normy z tego laboratorium i nie wiem czy to dużo czy za mało jak na 4 tydzień
To dość niska beta, może być wczesna ciąża Poczekaj kilka dni i zrób kolejny test. Gratulować?

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Wczoraj mialam dostac@ ale od 8maja mnie brzuch pobolewa myslalam ze dostane wczesniej okres ale nie dostawalam wiec zrobilam test no i jest blada kreska...
Heh nie planowane bo mam 10miesieczniaka w domu ktorego karmie piersia.. ale jak juz jest no to jest!
Witamy witamy!

Cytat:
Napisane przez dontbesoshine Pokaż wiadomość
IMIE/WIEK/ILOSC CIĄŻ/CYKL/DATA OS @/TP
Wiadomosci prywatne ❤
Zaraz podeślę

Jutro mam USG, nie mogę się doczekać, oby było już serduszko
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora