2016-05-20, 10:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebne spojrzenie kobiet. :) Nie chcę popełnić błędu...
Hej . Duzo zalezy od jej osobowosci... Ja na pierwsze spotkanie wolalabym cos neutralnego i "nudnego" jak kawa i spacer, zeby wybadac sytuacje i czlowieka. Ale wiem, ze sa bardziej spontaniczne osoby i dla nich kajaki na pierwszej randce to super sprawa. Wybadaj ja!
Mozecie isc na lody, spacer, skoro mowisz o rejsie to moze nad rzeke, jezioro.
Cos spokojnego na pierwszej randce to nic zlego. W koncu musicie sie lepiej poznac i zobaczyc, czy zaiskrzy.
Rejs to swietny pomysl np. na ktoras z kolejnych randek . Romantycznie - piekna okazja na pierwszy pocalunek .
Co do kwiatow. Nigdy nie dostalam ich na pierwszej randce, ale to na pewno mily gest.
Co do przywitania... Ze mna najczesciej mezczyzni witali sie pocalunkiem w policzek, ale nie jest to moj ulubiony sposob. Zwykle "hej" z usmiechem wg mnie wystarcza. Podanie reki jest dla mnie malo naturalne, ale mysle, ze odebralabym to pozytywnie.
Pamietaj, ze najbardziej wyszukanie miejsce, najpiekniejsze kwiaty nie wiele dadza, jesli nir bedziecie mogli sie porozumiec, dogadac i razem posmiac. Wiec spokojnie i powodzenia . Dziewczyna wydaje sie byc zainteresowana, wiec zycze wszystkiego dobrego!
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
|
|
|