Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieprzyjemny zapach ciała mimo mycia cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 21:10   #80
sarunia 1234
Raczkowanie

Dot.: Nieprzyjemny zapach ciała mimo mycia cz.2

Cytat:
Napisane przez chorowitek Pokaż wiadomość
Witam,
widzę, że wszyscy porobili badania, tylko ja się ociągam..muszę się wziąć w garść, tylko załatwię inne ważniejsze sprawy..
Basiu nie kupiłam tego szamponu, bo mam jeszcze swoje dwa...jak się skończą to zobaczę, ale one drogie... Głowa już cie nie swędzi?

Sarunia na oczyszczanie wątroby mam szyki sposób..24 godzinny....wypróbowany prze ze mnie już 5 razy i ogromna ilość kamieni za każdym razem schodziła. Poszukam potem, to z książki dr. Clark...
Dobrej nocki
Hejka Chorowitku,pewnie chodzi Ci o oczyszczanie wątroby oliwą i sokiem z grejfruta. Ja chyba bym tego nie przełkła. A swoją drogą ,jak wychodziły te kamienie? Z moczem ,podczas sikania ? Ja nigdy jeszcze nie widziałam takiego kamyczka i jestem ciekawa,czy je mam. Parę lat temu na USG wyszło bardzo dużo piasku,a ponoć z piachu właśnie tworzą się kamienie .

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Stayinpositive,jak tam sprawy z zębami ? Bo z tego co pamiętam,Ty najbardziej drążyłaś temat zębów i zatok. Mnie też bardzo interesuje ten kierunek.
sarunia 1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując