Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-18, 22:28   #58
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Misiu a kiedy zaczynaja sie tu wyprzedaze?? wszyscy mowia cos o 27.12- ale co to tylko jeden dzien?? a czy np 26 w II dzien swiat czynne sa sklepy? pytam bo w Wielkanoc mieli normalnie otwarte.. a my sami ze soba swietujemy, wiec 3 dni przy stole nie bedziemy siedziec

Pomidorko wcale Ci sie nie dziwie, ze jestes zmeczona, ale w koncu wychowujesz nasze przyszle pokolenie, wiec masz prawo
troche snu napewno nie zaszkodzi, tym bardziej, ze piszesz, ze czujesz sie lepiej po drzemce

Nikitko ta dopiska jest naprawde malo znaczaca
dostalam maila...hm.. jest jakas wzmianka o jedzonku i o brzuszku... troche malo hehe czy tam mial byc jeszcze jakis zalacznik???

Kachulka dzieki, trzymam kciuki, zebys i Ty w najblizszym czasie zostala dumna mamusia musicie miec naprawde kupe roboty w pracy...

hmm gdzies sie nam Mijalea zapodziala.... mam nadzieje, ze nie walczy z kibelkiem Madziu wszystko niedlugo minie tak jak pisaly dziewczyny i poczujesz przyplyw energii, czego Ci zycze pozdrowienia

Asiu bo jak rozpiełam marynarke to brzuch mi było widac i jakos tak dziwnie mi się zrobiło, stąd ta dopiska
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora