2007-12-19, 11:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
MIJALEA Tobie również Zdrowych i Wesołych Świąt, i przede wszystkim żebyś się dobrze czuła , bez mdłości i innych fizycznych dolegliwości 
Wydaje mi się że dzisiaj są Pomidorki Tż urodzinki, jeśli to prawda to życz mu dużo pomyślności i spełnienia marzeń no i zadowolenia z Ciebie Pomidorko , niech wie że koleżanki wizażanki pamiętają
(jeśli to nie dzisiaj to sorki, ale błądzić ludzka rzecz)
A ja piekę dzisiaj i wczoraj, bo mój Mati ma jutro party i disco świąteczne w szkole i trzeba poczęstunek, a że murzynki są leniwe ,kupują ze sklepu jakieś tam ciastki i babeczki, zaproponowałam ,że im pokaże polskie party i piekę choć tego nie lubię, ale gotowanego jedzonka nie trzeba, więc się leciutko zmusiłam, ale chociaż wiem co moje dziecko będzie jadło. Najlepsze że dzieciaki bardzo lubią sławnego murzynka( już im wcześniej właśnie piekłam), no i jak tu go nazwać( bo u Matiego w klasie jest tylko dwoje dzieci białych, a reszta czarniutka), przecież nie powiem Niger, bo to rasizm, więc nazwaliśmy "ciasto czekoladowe". 
A wy jak kochane spędzacie Wigilie , u jednych rodziców trochę i do drugich biegiem, czy jeden rok u teściów drugi u mamusi. My jak mieszkaliśmy w PL to zawsze z tym był problem, nieważne czy przed ślubem czy już po.
|
|
|