Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-19, 11:49   #91
agusieczek
Raczkowanie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Czesc Kobietki, w koncu moge do Was naskrobac, a mam Wam sporo do opowiadania

ostatnio na mojej stancji byla dosc napieta sytuacja, same wiecie, ze chcialam sie z tamtad wyprowadzic, ale w koncu stwierdzilismy, ze moze jakos przezimujemy tam, a pozniej znajomy wynajmie nam kawalerke

niestety wczoraj mialam rozmowe z dziewczyna od ktorej wynajmujemy i ona stwierdzila, ze skoro nie mozemy zadeklarowac jej sie, ze zostaniemy w mieszkaniu przez wakacje, to ona poszuka sobie kogos innego, i to juz od stycznia, dala nawet ogloszenie (nie mielismy zadnej umowy podpisanej)

wpadlam w taki dol, ze nawet mi sie gadac nie chcialo

dzwonilam od razu wczoraj po ogloszeniach o kawalerke, ale albo byly albo nieaktualne, albo za drogie
dzis rano kupilam gazete i od razu zadzwonilam do goscia, cena byla zjadliwa i lokalizacja tez dobra, o 11tej mialam z nim spotkanie i Pan Bog na szczescie czuwal nade mna, wynajelismy kawalerke, mozemy wprowadzac sie juz dzis, w koncu bedziemy miec spokoj, dziewczyny nawet nie wiecie jak mi ulzylo, bo od wczoraj czulismy sie jak bezdomni.........

a w czerwcu najprawopodobniej wynajmiemy kawalerke od mojego kolegi z pracy, na osiedlu strzezonym i z miejscem na samochod, z gosciem, od ktorego teraz wynajelismy, umowilam sie na miesieczny okres wypowiedzenia, powiedzial, ze nie bedzie robil problemow jak bedziemy chcieli sie wyprowadzic

to tyle, musialam sie Wam wygadac.............
Kiniu to dobrze że wam się poszczęściło, bo takich problemów na święta to nawet wrogowi się nie życzy, ale to aż mało prawdopodobne tak parę dni przed swiętami znaleść coś przyzwoitego do wynajęcia. Ale już masz po kłopocie, tak to jest jak się własnego domku nie ma. Jednak ta Twoja dotychczasowa gospodyni to jaks nienormalna tak na mieszać przed świętami . A powiedzieliście już jej i co ona na to?

My tu od 4 lat wynajmujemy i w dodatku musimy mieszkać z obcymi ludzmi, bo nas nie stać na wynajęcie samodzielnie. A kawalerki nie możemy wynająć bo mamy dziecko, które musi mieszkać osobno, ze szkoły przychodzą i sprawdzają w jakich warunkach dziecko mieszka, więc jest jak jest....

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora