2016-05-22, 12:22
|
|
BAN stały
|
Dot.: Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy cz.2
[QUOTE=ineedyouu;60736996]
Cytat:
Napisane przez Sofiax
Kurcze no nie wygląda to dobrze :/ a miesiączkowałaś normalnie ?
u mnie to było tak , ze brałam tabletki przez rok bo zdiagnozowane zostalo pco. I dobrze się czułam gdy je brałam. Trądzik , wtedy nie aż tak silny jak teraz zszedł, samopoczucie miałam dobre a może nawet lepsze niz wcześniej i ogolnie wszystko było ok. Może tylko troche ''napuchłam'' ale nie jakoś strasznie. No a poźniej zmieniłam lekarza ( wielkiego Pana profesora) który kategorycznie zakazał brania tabletek i dał mi inne (cyklo progynove) . Miały one niby sprawić że organizm nie dozna tego ''szoku'' z odstawienia . Tyle, że po poł roku od odstawienia anty , chyba zaczęły sie u mnie początki depresji , okropny wygląd i niesamowite swędzenie głowy. Nie chciało mi się wychodzić z domu, zmieniłam się w pozbawioną pewności siebie , pokrytą pryszczami i łupiezem dziewczyne. MIałam już tego dosyć dlatego 2 mies. temu znowu zaczęłam brac tabletki. I mam nadzieje , że tak jak za pierwszym razem będzie poprawa . Na razie oprócz skóry głowy nic sie nie poprawiło ale to dopiero 2 opakowanie wiec muszę sie uzbroić w cierpliwość.
I tak, przez całe poł roku miesiączki miałam regularne dosłownie co to godziny, dopiero w 5 i 6 mies. od odstawienia coś się zaczęło psuć.
|
Kurcze ale chcesz zajść w ciążę,że odstawiłaś?
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
|
|
|