2016-05-22, 16:23
|
|
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Dzien dobry
Jak juz bede w domu, postaram sie częściej zagladac i cytować a byc moze jutro wyjdziemy, jak wszystko bedzie ok .
Na razie co prawda praktycznie nie spie, ale nie mam czasu na wizac, ani cytowanie... Przepraszam.
U mnie pokarm sie pojawia, ale mala nie lapie sutka. Okazalo sie ze ma krótkie wedzidelko i może byc jej trudniej, a i jeszcze moje wklesle brodawki (nakladek Hania nie lubi) to kumulacja.polozne pomagaja jak moga, ale wiecie jak dziecko nie współpracuje to jest problem, ale: zaczęłam sciagac laktattorem(chociaz mi odradzano bo przeciez o tak nie mam pokarmu jeszcze) , tzn na razie bardziej to pobudza wszystko i od razu przyłożyłam Hanie i pociagnela kilka razy a wieec mysle ze dlugo to wszystko potrwa, ale damy rade jesli sie nie uda cycac, to bede sciagac i dawac z butli dzis ściągnęłam doslownie na końcówkę smoczka ale podalam później mm ma razie daje
A i moim, naszym problemem sa jeszcze duzeeee piersi, wiec tak naprawde spod pachy tylko mogę karmic, a na tym szpitalnym lozku, to nie bardzo wygonie.
Więc w domu będzie lepiej.
Przeszlam nie raz chwile "załamania" i ryczalam jak glupia. Ale ogólnie mam nadzieje zee bedzie dobrze.
Opis porodu i zdjecie wstawie jak juz bede w domu
Wszystkim mamusiom duzo zdrowka i sil zycze.
Pozdrawiamy z Hania ciocie
|
|
|