Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Whatever makes you happy.
Ty widzisz wymianę język za wsparcie.
Ja widzę to, co napisałaś - czyli zmuszanie/zmanipulowanie/przekonanie Cię do robienia czegoś na co nie masz ochoty i czego normalnie nie robisz. Manipulacja jest tym skuteczniejsza im większą radość manipulowany ma z robienia tego, czego się od niego oczekuje.
|
let's agree to disagree.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Tam, gdzie by Cię zaprosił.
|
konkrety, kochana. ja muszę wiedzieć, czy to odpowiednia partia i nie jest za biedny.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Jednakowoż ludzi nie zauważyłam powtarzającej się części ciała, która bolałaby ich najbardziej. Każdy mówi, że co innego.
|
no pacz, a ja zauważyłam.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ne. Skąpa jestem i od lat się waham, czy robić jeszcze trzy wielkie, czy może jednak schudnąć przed tym. 20 kilo i byłoby parę tysięcy taniej, robiąc mniejsze, potem bym sobie przytyła z powrotem i miała duże... i zaliczyła rozstępy na środku dziary, albo by mi tłuszcz poszedł nie tam, gdzie trzeba. No to nie robię.
|
oj znam ten ból i to 'zrobię sobie kolczyk w pępku jak schudnę'.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Łot de fak? 
|
nooo więęęc nie wiem do końca, jak to zaszło, ale mnie od książek odrzuca. teorię mam taką, że jak byłam na studiach, to czytałam CIĄGLE - podręczniki, notatki, transkrypty, prezentacje, publikacje, opracowania naukowe. i od tego czasu książka i czytanie nie jest dla mnie przyjemne
Cytat:
Napisane przez adeedra
Przecież oni oboje z Zevem takie kompilacje dla rozrywki oglądają na tych zacnych stronkach z wykwintnym humorem, którego moje podniebienie nie docenia.
|
nie no, Zev łka w kącie, że on nie jest tak popularny i o nim filmów nie kręcą.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Podawanie tornistra to nie instynkt.
|
nie bezpośrednio, ale odruch wywołany instynktem owszem.
Cytat:
Napisane przez adeedra
A w jakiż dokładnie sposób pąklusiu drogi (pomijając już to, że ona pisała o depilacji) chciałbyś nie być kompletnie nieatrakcyjny seksualnie i dla kobiet, które widok włosów odrzuca i dla tych, które odrzuca ich brak? Wilkołactwo czy ki czort Ci się marzy?
|
może pół na pół?
Cytat:
Napisane przez adeedra
Czy żyjesz sobie w słodkim przekonaniu, że nieszczęsny nieowłosiony jest skazany na bycie nieatrakcyjnym dla ~połowy kobiet, a owłosiony może sobie w razie czego bez problemu zacząć regularnie depilować coś takiego:
pomijając, że w centralnym punkcie tej klatki piersiowej to będzie przyjemność porównywalna z p*erdolnięciem sobie wosku na łeb i zerwaniem plastra? I że to będzie porównywalnie atrakcyjnie wyglądało?
|
stany zapalne po depilacji też nie są seksi.
Cytat:
Napisane przez adeedra
No bądźże człowiekiem i powiedz, że chociaż Ty r*chasz wszystkich bez żadnych warunków i przywróć chłopakowi wiarę w kobiety. 
|
no wiadomo, tylko długość pały się liczy, włosy mnie nie obchodzą 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie dostrzegasz dualizmu dramatu naszego bohatera. On z jednej strony chciałby być wyjątkowy i budzić w lasencji dzikie żądze tylko on , ale z drugiej oczywiście w to nie wierzy i liczy na to, że są takie co i na modela się złakomią i na niemytego, bezzębnego menela jak je przypili - wtedy jego samoocena dostrzegłaby światło w tunelu i zyskałby nadzieję, że może pewnego pięknego dnia akurat będzie stał obok takiej, kiedy nią potrzeba bolca targnie i się załapie...
|
dostrzegam, a jakże. ale nie wzrusza mnie.
Cytat:
Napisane przez adeedra
To nie jest analogiczna sytuacja. Musiałabyś jeszcze zdeklarować pragnienie wręczenia wszystkim właścicielom audic kredek woskowych i kolorowanki.
|
z bycia dziecka można wyrosnąć, z jeżdżenia audi trudniej.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Całkiem możliwe, że nigdy napisała, że lubi duże penisy. Wielokrotnie żaliła się na niedopasowanie seksualne i opowiadała o zabiegach, jakie stosuje dla utrzymania tego stanu, nazywała swoje o parę cm za krótkie TŻsajzy Ugandami, ale nie napisała, że lubi duże penisy. 
|
też mi się wydaje, że nigdy nie napisałam, że wolę duże. lubię duże, tak samo, jak lubię średnie. nie lubię małych, bo większość facetów z małymi ma kompleksy i to tragicznie wpływa na jakość seksu.
Cytat:
Napisane przez adeedra
To już temat na wątas.
"Nigdy nie spałam z Żydem. Czy to znaczy, że jestem antysemitką?".
+ ankieta.

|
czekam!
Cytat:
Napisane przez adeedra
|
zdecydowanie zapomnijmy o tym i skupmy się na projekcjach.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ne. Zdecydowanie chodzi o jej upodobania. Ona nie wizażanek, nie przemawiała za milyjony.
Chyba, że uważasz, że jej osobista aprobata jest każdemu niezbędna i kogo by Kahoko chętnie nie bzyknęła ten nie ma prawa do seksu, ale to już jest...  .
|
gdzie Ty mnie tam pchasz, między gregoriusy...
Cytat:
Napisane przez adeedra
On by chciał być w typie ("wszystkich" to przesada) 90% kobiet na ziemi, żeby móc żyć ze świadomością, że szanse posłania na drzewo w procesie podrywu są nieduże. No i żeby mógł sobie wybrać najatrakcyjniejszą. Znaczy najatrakcyjniejszą z grupy tych, które nie są na tyle atrakcyjne, że by go przerażały.
A jeszcze lepiej jakby mógł sobie wybrać taką, która byłaby zachwycona nim konkretnie. Tyle, że w normalnym świecie musiałby się w tym celu umówić z dwudziestoma, trzydziestoma czy pięćdziesięcioma laskami, zanim by trafił na taką z którą miałby  &  . Jakby mógł mieć pewność, że trafi w pierwszych trzech to może by jeszcze poszedł (raz), ale żeby tak? 
|
w skrócie: wizażanek.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie tak.
<randomowa użytkowniczka internetu> ja tam nie lubię gdy u faceta jest abc
<Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] och ja nieszczęsny, żadnej się na mnie nigdy nie zrobi mokro. nie jestem dla nich mężczyzną. tylko by ze mnie drwiły pisząc o abc, ja i tak wiem, że liczy się tylko efg, których ja nie mam, a one by pewnie chciały. a perfekcyjnie wypełnione potężnymi penisami macie pewnie...
A potem pędzi wyszukiwać świadectwa objawione potwierdzające jego urojenia i czyta sobie w kółko to, co mówią kobiety, które nie lubią d.
|
ja to streściłam jeno.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Btw. jak on napisał o raku mózgu to aż mi się niemiło zrobiło. Wszyscy tak piszą i jest poniekąd sympatycznie, on napisał i poczułam smród onkologii, ołowiane fartuchy, wytarte od jeżdżenia mopem dziury w gumoleum... jesu.
Wam też?
|
ja zawsze jak czytam, co on pisze, to coś mi śmierdzi...
Cytat:
Napisane przez stewardesa
Może już takie "argumenty" widziałaś i nie zrobi to na Tobie wrażenia. Ale będącym w grupie zwiększonego ryzyka nie radziłabym wchodzić.
https://m.facebook.com/story.php?sto..._comment_reply
Złote myśli Wojtka Kunowskiego, czyli "kobieto - jak żyć"? O życiu seksualnym nietoperzy i innych ludzi.
|
rzygłam.
Cytat:
Napisane przez thirky
Borze, miałam lekcje z moim ulubionym uczniem. Zawsze po tej godzinie z nim nachodzą mnie czarne myśli, włącznie z pomysłem zapisania się na korki z fizyki kwantowej, żeby w ramach zemsty zrobić komuś z umyslem to co on robi mi 
|
to zmień ucznia?
|