Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-23, 10:34   #3625
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Esor biedulko eh. Ja odjakis 5 dni sie zmagam... Wczoraj byl hardcore. Dzis w nocy co 3h sie budzila jak noworodek. Rano obsrala mi pol lozka bo z pamka sie wylalohahah
Tfu tfu tfu aby dzis bylo ok

Paula nie moge sie doczekac az szelki. Zdejmiecid i jak sie Mia bedzie zachowywac :-D
Lucy dobre z tym wozkien i Aninis z kotami :-D ja czasem do psa gadam jal do Zoski albo do zoski jak do psa lol.
Dobrze ze kupa była zawsze jakiś plus

Cytat:
Napisane przez Zoska_I11 Pokaż wiadomość
Współczuję Wam dziewczyny wczorajszych dni u nas wczorajszy dzien byl super-prawie caly na dworze bez marudzenia i płaczu za to w nocy pobudki częściej niż zwykle no ale nie można mieć wszystkiego.
Dziś u nas ma być upał chyba w rampersa na spacer go ubioru co by było mu przyjemnie, co myślicie?
A zapomniałam napisać ze jak byłam ostatnio i Pani dr to zaglądając małemu do paszczy patyki powiedziała ze idą żeby. Ja nic nie czuje jak wkładam palec ani nie widzę biały kresek hm....
U nas dzis tez rampersik
Upał juz się robi

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora