2016-05-23, 11:34
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92
Pięć lat temu myślałam, że w wieku 23-24 lat będziemy małżeństwem  , ale życie weryfikuje plany. 
|
Ja byłam pewna,że będę już mężatką z dzieckiem w brzuchu 
Cytat:
Napisane przez meggie94
Taaa... Jak ludzie postrzegają urzędników administracji samorządowej i publicznej, jak działa marketing urzędowy, przykazywanie komunikatów, ogólnie komunikacja i public relations tylko w sferze administracyjnej 
|
Serio ona jest tego ciekawa? Przecież ludzie myślą,że to złodzieje, oszuści, wredoty i nieroby do entej. Nawet moi wykładowcy śmieją się,że trochę tak jest 
O marketingu urzędowym nie miałam ale ja jestem w technikum to inna bajka na studia idę na socjokryminologię - czas na śmiech 
Cytat:
Napisane przez asiulek19
Mój TZ też chce slub i twierdzi że koło 25 lat chciałby żebyśmy byli małżeństwem  mi ten pomysł się średnio spodobał bo nie mam parcia na ślub i jeśli już to wolałabym wziąć go koło 30. Ale zobaczymy  narazie nie myślę o tym wogole bo nie ma to sensu. Ale u nas to TZ chce bardziej ślub niż ja.
|
Ważne ,że macie TŻ-ów Ten weekend był mega dziwny Koleś jeszcze do mnie napisał co mi nie odpowiadało w jego osobie [/QUOTE]
Odpisz mu,że prościej spytać co Ci się spodobało 
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Choć tak myślę jeszcze o psychologii biznesu bo to dosyć ciekawy kierunek i wbrew pozorą będzie się ładnie kreował z resztą moich kwalifikacji 
Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka
|
|
|