2016-05-24, 14:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Dziewczyny byłam dzisiaj na masażu i było cudownie, polecam!
Do tego przyszła paczka z sadzonkami pomidorów! będzie co robić w weekend (oprócz porządkowania pokoiku )
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
hej..ja też miewam takie noce..dziś się obudziłam z mega bólem biodra..nie wiem co tam się dzieje,ale boli okrutnie
rok temu podczas upałów testowałam wiele sposobów chłodzenia mieszkania, jeśli macie "szczelne" mieszkanie to najlepiej nie dopuszczać do nagrzania,wietrzyć nocą, w dzień wszystko zasłonięte, lekko ochładza zimna woda napuszczona do wanny, mokre podłogi, ręczniki wilgotne, w ciązy raczej mało bezpieczne, ale w ekstremalnej temp pewnie bym skorzystała -zamrożona butelka z wodą, a za nią wiatrak .. zdarzało mi się też spać po wilgotnym prześcieradłem położonym na nogach..ale też nie polecam w ciąży..ja chyba zaczynam rozglądać się za klimą, bo u nas jest sauna
|
Niby mamy szczelne mieszkanie i sypialnia od północy ale mimo wszystko temperatura mogłaby być niższa... coś muszę pokombinować bo zwariuję.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
heheh..
mój mąż marzy o takim kempingowaniu..ale ja chyba za bardzo wygodna jestem..poza klimatem przeboskim i niezależnością niewiele plusów widzę..ceny w Pl też nie są rewelacyjne za takie wczasy..mó mąż truje o kamperze (nie wiem jak to się pisze),ale ceny takich fajnych to są tragiczne a bardziej przystępne to ponure nory... no i ja lubię na wczasach mieć śniadanko gotowe, obiad w knajpie, nie przejmować się sprzątaniem lokum, czysty prysznic z ciepłą wodą itp.. ale wiem,że biwakowanie może komuś się bardzo podobać..
(...)
powiem Ci,że otaczają mnie ciekawe osobistości.. mieszkam na takiej nowej wiosce blisko wiekszej mieściny,właściwie to jak dzielnica, więc taka mieszanina typów ludzi tu mieszka..emeryci,rolnicy, biznesmeni,młodzi rodzice, ale tez osoby żyjące na wsi z pokolenia na pokolenie itp.. kiedyś jeden sąsiad palił się na ognisku u drugiego sąsiada - na przeciwko nas
|
Mam tak samo z warunkami w podróży musi być komfortowo za stara już chyba jestem 
I wytłumacz mi... jak to sąsiad się palił? 
Cytat:
Napisane przez superhuman
U nas to ja zawsze łaziłam strasznie szybko i to nieważne z kim bym szła mówili mi ej co tak lecisz przy TZ sie trochę nauczyłam bo on ma chora nogę i nie może chodzić szybko i tez zawsze sie wkurzał ale ostatnio szlam z nim i JA do niego mowię możesz zwolnić co tak pędzisz?! :cojest?: normalnie aż sie przeraziłam :pała:
|
hahah mam tak samo zawsze byłam perszing a teraz wszystkim mówię że mają wolniej iść 
Cytat:
Napisane przez tija93
Mnie strasznie nosi by coś porobić 
|
To przyjedź do mnie, ja Ci znajdę robotę 
Cytat:
Napisane przez Origa
I właśnie się zorientowałam, że zaczynam dziś 29t  Nawet wczoraj z tej okazji poprosiłam Tż, żeby mi zdjęcie zrobił, bo w zasadzie mam może ze 3-4 z całej ciąży, gdzie brzuch widoczny, a wiem, że potem będę żałować. Tak teraz wyglądamy 
|
Pięknie wyglądasz! i jaka fajna sukienka! gdzie kupiona? 
I jak już się chwalimy brzuszkami to mój w załączniku
Czas edycji: 2016-05-24 o 14:28
|
|
|