2016-05-24, 17:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Napisane przez Lilotka
Witam ponownie  Wracam do Was . Straciłam ciążę w 7 tygodniu 😢 Zaczynamy starania jak tylko dostanę zielone światło od Dr.
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------
Sreberko nie bierz tego do siebie a ciocie i wujkowie dobra rada niech sobie gadaja. Swoją drogą skąd mogą wiedzieć jak się czuje para starająca się o dziecko? Odpuścić? Powiedzieć żeby oni sobie odpuścili doradzanie, bo dokładnie wiesz co robisz i czego chcesz. Brrr jak ja nie cierpię doradzania na siłę komuś.
|
Bardzo mi przykro 
Cytat:
Napisane przez Qazsew
  przykro mi,u mnie 1dc,juz odpuszczam i nie wierze ze sie uda ale kibicuje wam bardzo wszystkim i bede zagladac,jeszcze wczoraj siostra meza mowi zebym sie nawet nie wyglupiala ze bede miec tylko jedno dziecko...jakbym ja tu miala cos do gadania to moje drugie dziecko mialoby 2 lata juz...no ale coz bedziesz tlumaczyc komus kto ma dzieci na zawolanie ze masz z tym problem,podejrzewam ze pewnie sobie mysla ze nam tak wygodnie i nie chcemy,teraz to mysle ze chyba to byl jakis cud ze mamy choc to jedno dziecko,niby wszystko z nami obojgiem ok a i tak staralismy sie poltora roku,o drugie juz 2 i pol roku,wiedzialam ze nici ale i tak mialam nadzieje ze dostane prezent na dzien mamy  jakis wogole dziwny ten cykl,bo np w ostatnim juz od owu bolaly mnie piersi a teraz mimo ze czulam je jest ta owu,przynajmniej tak mi sie wydaje bo 14dc mialam taki inny bol w podbrzuszu i uczucie jakby tam w srodku wszystko napuchlo i zawsze tak mam wlasnie w owu,byly wtedy przytulanki ale teraz to juz niewazne,a co dziwne wogole mnie piersi nie bolaly  moze sie juz starzeje  musze zajac glowe czyms innym,tylko ze to nie jest takie proste  ale wypracowanie trzasnęlam  
|
Mocno Wam kibicuję i trzymam kciuki, kurde no przecież musi się kiedyś udać!
|
|
|