2007-12-20, 20:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Izzaaaaa jak Ty wyladnialas no naprawde! o wiele bardziej podobasz mi sie w tych ciemniejszych wloskach.
ja dzis sie lenie straszliwie, robie cwiczonka na studia, planuje rok 2008. Macie juz jakies postanowienia?
Wczoraj prawie dostalam zawalu, bo przypadkiem kliknelo mi sie przy profil ex na gronie zapros do znajomych.....normalnie jaka siara....ale dzis wpadlam na genialny pomysl ze jedno klikniecie nie starczy, po nim wyswietla sie takie cus i dopiero jak sie cusia kliknie ten ktos dostaje zaproszenie UFFF 
no i tez sobie wczoraj obejrzalam Martinke i jej ( ) P. teraz jeszcze czekam na tego drugiego P. zeby pokazala, wiecie tak jak dziewczyny na modzie wklejaja zdjecia dwoch par butow 'ktore wybrac?' moze my tez tak powinnysmy zaczac robic ? 
Iza zazdroszcze natretnych kolegow. Ja niestety jestem na najbardziej babskich studiach na swiecie, mam jednego faceta w grupie, jest 2x chudszy ode mnie i troche zarozumialy.
ale to nic, mam przebiegly plan zapisac sie na konwersacje do jakiegos boskiego ALVARO moze byc tez inny pieron 
a jutro sie widze z K., heh, pewnie bedzie nuuuuuudno i bez sensu. ale zawsze to jakis testosteron w poblizu 
Iza - ja tez sie strasznie boje sylwestra w zeszlym roku lezelismy przed tv wcinajac pierozki, ehh. Dwa lata temu zyczenia przez telefon(to bylo wtedy jak sie na zmiane kochalismy i nienawidzilismy choc nie bylismy ze soba ).
Szkoda nawet wspominac
Kamila i to cala rozmowa? bo z takiego krotkiego fragmentu chyba kiepsko wyczuc, ale jak na ten moment to w porzadku
|
|
|