Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez Milka19
Szalejesz z tymi wypiekami
|
uwielbiam piec, to mnie uspokaja Dziś doszły rogaliki z marmoladą, jutro piernik 
No i dorobiłam powideł - tym razem ( z wiadomych względów) z mrożonych śliwek 
Cytat:
Napisane przez Emocja
Pomyśli się po wolnym, nie dzisiaj, ani przez najbliższe 2 tygodnie
|
no raczej^^ wolne to wolne - niby zawsze sobie obiecuję, że czegoś sie poucze, ale lenistwo i cecha pt."zrobię-to-na-ostatnią-chwilę" wygrywają z ambicją 
Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk
Cześć wszystkim.  Jestem nowaa. ;]] i tak jeszcze nie za bardzo wiem co i jak.  No ale to forum mi się podoba - coś dla mnie.  No i tak tylko piszę to na wstępie.  Mam nadzieje, że znajdę wspólne tematy z wami.
Pozdrawiam. ;*
|
witaj
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123
Już wiem,że dostanę od Tż-eta na gwiazdkę śliczny,mięciutki,puchowy szlafroczek taki jak sobie dawno temu upatrzyłam [wygadał się  ] a ja nie mam pomysłu co mu dokupić,bo jeden prezent już mam,ale On jest wyjątkowo osobisto-intymno drobny .
|
to też mu kup szlafroczek i będziecie sobie robić romantyczne szlafrokowe before-party ^^
kochana, dasz sobie radę - zwolnij trochę 
Cytat:
Napisane przez phenomena
madame_apple, zamowilam dzisiaj sobie plaszcz. zaplace za niego 280zl. bedzie dwurzedowy, z czarnego materialu, ocieplany, taki przed kolano. moge jeszcze za 20 zl dorobic sobie kaptur ogolnie jestem zadowolona. to moja zaufana krawcowa - szyla mi juz sukienke na polowinki.
|
fajna sprawa jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby po wymarzony ciuch udać się do krawcowej,a to w sumie bardzo sensowne rozwiązanie 
Cytat:
Napisane przez agolek
wlasnie skonczylam pakowanie  poijam szampanka, wstawilam pranie,i juz myslami jestem w domu  w sobote o 6 rano wstajemy i o 9 samolot mamy  o 12 bede w Berlinie i ok 14 w Zielonej Gorze
|

Cytat:
Napisane przez agness51
W ogóle wczoraj siostra mi zrobiła kolczyka w uchu,i teraz mam trzy dziureczki,och jak to ładnie wygląda,hihi  W sumie to nawet nie bolało
|
czyli teraz masz 3 dziurki łącznie czy 3 w jednym uchu, jedną w drugim?
PS. co kupiłaś TŻowi?
Cytat:
Napisane przez tamonita
Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? Wiecie co dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale.. jestem z siebie tak jakby... dumna (?) Naprawde po raz pierwszy mam w sobie taką wiarę, że mi się uda. Że wygram, nie dziś, nie jutro, ale będzie lepiej...
|
ja też jestem z Ciebie dumna i wierzę, że dasz sobie radę bardzo się cieszę z Twojego "P" 
mam nadzieję, że wigilia klasowa mimo wszystko będzie udana 
Cytat:
Napisane przez gujana
tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever
Jeszcze raz pozdrawiam Was już świątecznie w razie gdybysmy sie przed swietami juz nie "zobaczyly"
|
nawzajem kochana Wspaniałych Świąt 
I trzymam z całej siły kciuki za wyniki Twoich badań 
Cytat:
Napisane przez nefre
A ja po spotkaniu z kumplem jestem baardzo wyluzowana. Po prostu jakoś tak wyszło, ze była very powazna rozmowa i.. ;eek: Nie sądziłam, ze on potrafi pomoc.. ajednak
|
pozory mylą fajnie, ze mialas udany wieczor 
Ja jutro jeszcze na zajecia, ale tylko na jedne ide bo na pozostale mi sie nie chce, zreszta kiedys musze kupic wszystkie prezenty 
A wieczorem czeka mnie wigilia z moim rokiem - znaczy sie, idziemy pic, ale opłatkiem tez sie podzielimy,jeszcze na trzeźwo i zyczenia beda Mam nadzieje, ze bedzie fajnie - w zeszlym roku na podobnym spotkaniu bylo super 
Brykam spać, życzę dobrej nocy kochane 
"coooraz bliżej święta, cooooraz bliżej święta..." 
Maaaannngoooo, błagam odezwij się bo ja się naprawdę strasznie niepokoję o Ciebie 
emotki pousuwałam...