Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-20, 23:06   #2783
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Szalejesz z tymi wypiekami
uwielbiam piec, to mnie uspokaja Dziś doszły rogaliki z marmoladą, jutro piernik
No i dorobiłam powideł - tym razem ( z wiadomych względów) z mrożonych śliwek

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Pomyśli się po wolnym, nie dzisiaj, ani przez najbliższe 2 tygodnie
no raczej^^ wolne to wolne - niby zawsze sobie obiecuję, że czegoś sie poucze, ale lenistwo i cecha pt."zrobię-to-na-ostatnią-chwilę" wygrywają z ambicją

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Jestem nowaa. ;]] i tak jeszcze nie za bardzo wiem co i jak. No ale to forum mi się podoba - coś dla mnie. No i tak tylko piszę to na wstępie. Mam nadzieje, że znajdę wspólne tematy z wami.

Pozdrawiam. ;*
witaj

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Już wiem,że dostanę od Tż-eta na gwiazdkę śliczny,mięciutki,puchowy szlafroczek taki jak sobie dawno temu upatrzyłam [wygadał się] a ja nie mam pomysłu co mu dokupić,bo jeden prezent już mam,ale On jest wyjątkowo osobisto-intymno drobny .
to też mu kup szlafroczek i będziecie sobie robić romantyczne szlafrokowe before-party ^^

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

zrobiłam sobie listę rzeczy do zrobienia i zabieram sie do działania
olimpiada z historii już 3 stycznia - dzisiaj sie dowiedziałam... no cóż znów będę świrować że się nie nauczę
kochana, dasz sobie radę - zwolnij trochę

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
madame_apple, zamowilam dzisiaj sobie plaszcz. zaplace za niego 280zl. bedzie dwurzedowy, z czarnego materialu, ocieplany, taki przed kolano. moge jeszcze za 20 zl dorobic sobie kaptur ogolnie jestem zadowolona. to moja zaufana krawcowa - szyla mi juz sukienke na polowinki.
fajna sprawa jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby po wymarzony ciuch udać się do krawcowej,a to w sumie bardzo sensowne rozwiązanie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
wlasnie skonczylam pakowanie poijam szampanka, wstawilam pranie,i juz myslami jestem w domu w sobote o 6 rano wstajemy i o 9 samolot mamy o 12 bede w Berlinie i ok 14 w Zielonej Gorze

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj siostra mi zrobiła kolczyka w uchu,i teraz mam trzy dziureczki,och jak to ładnie wygląda,hihi W sumie to nawet nie bolało
czyli teraz masz 3 dziurki łącznie czy 3 w jednym uchu, jedną w drugim?
PS. co kupiłaś TŻowi?

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? Wiecie co dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale.. jestem z siebie tak jakby... dumna (?) Naprawde po raz pierwszy mam w sobie taką wiarę, że mi się uda. Że wygram, nie dziś, nie jutro, ale będzie lepiej...
ja też jestem z Ciebie dumna i wierzę, że dasz sobie radę bardzo się cieszę z Twojego "P"
mam nadzieję, że wigilia klasowa mimo wszystko będzie udana

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever

Jeszcze raz pozdrawiam Was już świątecznie w razie gdybysmy sie przed swietami juz nie "zobaczyly"
nawzajem kochana Wspaniałych Świąt
I trzymam z całej siły kciuki za wyniki Twoich badań

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A ja po spotkaniu z kumplem jestem baardzo wyluzowana. Po prostu jakoś tak wyszło, ze była very powazna rozmowa i.. ;eek: Nie sądziłam, ze on potrafi pomoc.. ajednak
pozory mylą fajnie, ze mialas udany wieczor

Ja jutro jeszcze na zajecia, ale tylko na jedne ide bo na pozostale mi sie nie chce, zreszta kiedys musze kupic wszystkie prezenty
A wieczorem czeka mnie wigilia z moim rokiem - znaczy sie, idziemy pic, ale opłatkiem tez sie podzielimy,jeszcze na trzeźwo i zyczenia beda Mam nadzieje, ze bedzie fajnie - w zeszlym roku na podobnym spotkaniu bylo super
Brykam spać, życzę dobrej nocy kochane

"coooraz bliżej święta, cooooraz bliżej święta..."

Maaaannngoooo, błagam odezwij się bo ja się naprawdę strasznie niepokoję o Ciebie

emotki pousuwałam...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora