2016-05-25, 11:19
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Cytat:
Napisane przez meggie94
No właśnie nie bardzo, bo same w sobie te kluby lubię  A w takich gdzie jak to nazwałaś nie pałętają się dzieciaki to sama "śmietanka naszego miasta" chodzi, co to głowa do góry i jesteśmy bogami... To ja już wolę patrzeć na te licealistki :P I muzyka w tamtych mi kompletnie nie pasuje.... Ja jestem zwolenniczką imprez z remixami disco polo i electro, muzyki z pompą  A tam? Jakieś zremixowane reagge (nie mam pojęcia jak to się pisze), rap etc... A nawet te niby bardziej "klubowe".... To takie tempo mają, że potrzebuję co najmniej 3 piw żeby w ogóle wyjść na parkiet 
|
Muszę się kiedyś wybrać 
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
W tej co byłam to tak. Ochrona nawet przy parkiecie. Przy wejściu sprawdzają facetów czy aby czegoś nie schowali za bluza.
|
Ooo to podoba mi się 
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_

Ja już miałam tylu ginów że za każdym razem się boję jak idę
No to u nas w każdej dysko jest tak samo, 2 sale, jedna dance a druga techno i inne
A czemu nie? Ja jeździłam milion razy i jestem cała 
|
Przekonałaś mnie 
Cytat:
Napisane przez meggie94
Ooo to jest też powód dla którego nie lubię tych wielkich elitarnych klubów, gdzie dziewczyny stroją się w szpile i małe czarne :P Na tych "wiejskich" dyskotekach (bo te kluby o których pisałam są umiejscowione na wioskach, a nie w miastach  ) jest taki misz masz... Są i laski w szpilach i kieckach, ale są i w air maxach, trampeczkach, balerinkach, spodniach, spódniczkach itd. itd....  I to mi się podoba, ubieram się jak mi wygodnie, jak mi się podoba 
Czy jest bezpiecznie? Nie ma co ukrywać, że jak ludzie się narąbią to są nieśmiertelni, ale gdzie tak nie jest? Jeśli ochrona jest i czuwa to zaraz taki delikwent wylatuje i tyle po nim  My przez 2 lata jeżdżenia na te dyskoteki razem mieliśmy jedną tylko nieprzyjemną sytuację 
|
Właśnie też wolałabym iść gdzieś gdzie mogę się ubrać tak jak mnie się podoba a nie tak jak ktoś mi każe 
Cytat:
Napisane przez vindicta
W depresje wpędza mnie aktualna praca... Robity urlop: tydzień wolnego, tydzień pracy, tydzień wolnego.
Brak pieniędzy - na odłożenie na studia, na zakończenie prawa jazdy, w ogóle na zakup czegoś dla siebie... Brak czasu na życie.
|
Ejjj nie może być tak źle no co Ty 😊😘💪
|
|
|