Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Retinoidy pod oczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-21, 10:44   #61
utrapienie
Rozeznanie

Dot.: Retinoidy pod oczy

Cytat:
Napisane przez martina1983 Pokaż wiadomość
tak wiem L.V. natłuszczam natłuszczam kupiłam do tego soecjalnie hydraphase legere i jak na twarzy ystheal stosuje i odpoczątku jest dobrze tak pod oczami nie mogę bo wyglądaqm koszmarnie a ile ten efekt staruszki trwa i czy napewno się skończy, czytałam wiele wypowiedzi że dziewczyny sobie z tym nie umieją poradzić z tymi zmarszczkami po smarowaniu retinolem pod oczami
Ja narazie zaniechałam podocznych eksperymentów odkąd parę razy: 2-4 (nie więcej) maźnęłam się diacnealem i w efekcie końcowym wszystko, łącznie z Cold Creme, Avene pour peaux intolerantes i Hydraphase LRP szczypało mnie jak diabli! Próbowłam ostatnio nałożyć też Ystheal, bo miałam próbkę, ale też przeokropnie szczypie i podrażnia!!!
Wyglądałam jak alternatywny miś panda albinos, który zamiast czarnych łat ma czerwone.

W każdym razie czekam na dostawę próbek ROC i pokombinuję z tym kremikiem. Na reszcie twarzy, podobnie jak Substaine LRP spisuje się rewelacyjnie, więc może jest jakaś nadzieja