2016-05-26, 06:37
|
|
Mżonka
|
Dot.: Sierpniowe PM-ki 2017
Cytat:
Napisane przez Monellaa
Cześć dziewczyny!!! Miło do Was dołączyć
Nasz termin to sierpień 2017. Mam nadzieje, że podzielicie się swoimi doświadczeniami i dobrymi radami dotyczącymi przygotowań do ślubu a także i będzie okazja pogadać o "byle czym" 
I już moje pierwsze pytanie... mamy załatwione w zasadzie wszystko ( sala, fotograf, muzyka) zostaje kamerzysta... jakoś nie jestem przekonana co do jego obowiązkowej obecności. Nie odczuwam także potrzeby posiadania 2h filmu z wesela, który najprawdopodobniej obejrzę może 3 razy. Zależy mi bardziej na tzw. teledysku/clip'ie (jak zwał tak zwał). Niestety aby taki teledysk powstał podobno musi być nagrane całe wesele....i cena tez nie ulega zmianie. Jak to jest u Was? Czy wszystkie będziecie miały kamerzystę, czy może znalazłyście inne rozwiązania?? 
Pozdrawiam.
|
Witaj w wątku! Teraz sporo par decyduje się na brak kamerzysty. Po co ktoś ma się plątać między ludźmi. W sumie jesteśmy na etapie poszukiwań odpowiedniej osoby i też tak sobie myślę, czy jest to nam rzeczywiście potrzebne. Myślę, że jednak się pewnie zdecydujemy. To jest jakby nie patrzeć pamiątka na wiele wiele lat. Dam znać, jeśli się zdecydujemy.
|
|
|