2007-12-21, 17:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
Napisane przez marashi
Eh, to tylko ja mam takiego pecha?
Jak przyspieszyć ten metabolizmmmmm?
Dzisiaj popełniłam sporo grzechów - ciasta, pierniczki. Z pożywnych produktów to tylko wiesniaka i surówke z buraczków. Głupol. Ale nieraz można...
|
dużo błonnika jest.produkty bogate w błonnik.z tego co się orientuję chleb pełnoziarnistyy,warzywa..
Cytat:
Napisane przez marashi
A właściewie, to ile Wy macie lat?
Heh, już wiem co dla niego kupię. Odżywki. Tzn. on sobei zamówił, a ja tylko opłacę. Oh, ależ niespodzianka, prawda?  A jak nie wypali, to kupię mu jakiś fajny sweterek.
Kurczę, no nie wytrzymam w moich postanowieniach rpzez te święta. Nie ma mowy. No chyba, że powiem mamie, żeby nie kupowała za dużo słodyczy, a jak już kupi, to żeby schowała przede mną.  Oj, będzie trudno, ale... razem damy radę, prawda, dziewczyny?
A ja już się przywiązałam do tego forum. Dużo porad tutaj jest i w ogóle.
A na jakich dietkach jedziecie?
|
ja mam 17,właściwie za niecały miesiąc 185 i dietkę swoją własną. nie jem słoczyczy, chleba białego, makaronu, ziemniaków, ryżu etc. rano węglowodany,wieczorem (staram się:P) białko, ale nie rzadko się zje owoc pod wieczór.... ogólnie,jem to co lubię:P dużo warzyw, troche owoców. chleb pełnoziarnisty, jogurty light, serki homo, czasem płatki fitness z mlekiem i oczywiście ukochany wieśniak
|